Liena4ka parašė:
Pabandyk pati slyvu uzplikyt, ir ta vandenuka paskiau isgert. As dar ir sly as kelias suvalgiau. valgiau kad man biski atlaisvintu vidurius, ir maziui lengviau kad …
Gal durnas klausimas bet zalias ar dziovintas geriau?
Liena4ka parašė:
Pabandyk pati slyvu uzplikyt, ir ta vandenuka paskiau isgert. As dar ir sly as kelias suvalgiau. valgiau kad man biski atlaisvintu vidurius, ir maziui lengviau kad …
Liena4ka parašė:
Va va as ir kelias slyvas dziovintas suvalgiau tai mazoji ant kitos dienos paleido skystala
geltona lelija parašė:
As intike prisiskaiciau apie dziovintas. Na jos ir padejo mums. Net nebesteni o iskart nusikakina dabar
geltona lelija parašė:
Dziovintas. Su verdanciu vandeniu uzpilk ir palaukkol atves ir gerk tada. Man tai asmeniskai ziaurei slykstu, nu bet cia vienintelis kas mane gelbedavo nestu metu
Indrri parašė:
Supratau![]()
Nzn kokiu ten ju buna, vyras avent naujagimiams nupirko, o kuo skiriasi ten jie nz…
Avent pvz mums neeme nei tutuko nei buteliuko.mums tik nuk...o skirias tie ciultukai formom . girdejau mam firmos labai patinka vaikams .nemeginau nes priprato prie nuk firmos nenorejau keist.
ieva6891 parašė:
idomu, ar neturite problemu su veido oda po gimdymo? As maitinu pati, galvoju, gal del to man problemu atsirado... hormonai fsio takoje
As turiu problemu, veidas isbertas labiau aplink akis, nzn net kaip pagydyt, eisiu pas daktaru, nors jau ir maziau bera.
P-a-n-e-l-e parašė:
Avent pvz mums neeme nei tutuko nei buteliuko.mums tik nuk...o skirias tie ciultukai formom . girdejau mam firmos labai patinka vaikams .nemeginau nes priprato prie…
As daviau is pradziu tommy tippee, bet
Nelabai imdavo, po to nupirkau mam tai taip uzsiurbia net isplest neina
bet nevisada nori, kartais kai noriu duot taip susiraukia atrodo nezinau ka duociau
ieva6891 parašė:
idomu, ar neturite problemu su veido oda po gimdymo? As maitinu pati, galvoju, gal del to man problemu atsirado... hormonai fsio takoje
man tai nieko, kaip tik nestumo metu oda veido labai susitvarke ir dabar labai gerai viskas
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai