dziuste parašė:
Čia juokas juokais.o žnk sesės kaimynų vaikui db gal kokie 7 ar 8 m tai dar mama šluosto rūrą.tipo jam šlykštu![]()
tai apie ka as ir kalbu, sakau, o paskui aukletojos darzelyje saiposi
nors cia jau greiciaisiai ir pradinukas
dziuste parašė:
Čia juokas juokais.o žnk sesės kaimynų vaikui db gal kokie 7 ar 8 m tai dar mama šluosto rūrą.tipo jam šlykštu![]()
tai apie ka as ir kalbu, sakau, o paskui aukletojos darzelyje saiposi
nors cia jau greiciaisiai ir pradinukas
Vaikai kurie ilgai daro i kelnytes ne mamos kalte, o vaiko psihologine busena. Mano drauges mergaite prisisiodavo i kelnytes ir 7 metu. Bet vaiksciuodavo be pamperso nuo 1,5 metuku.
Kartais atrodo kad siame forume susirenka ne mamos, o vaiku neturincios mamos kurios nori pasisaipyti is kitu nuomoniu.
Kursuose jums pasake kad nuo 6 men sodinti tai sodinate, o tai kad sako nuo 1,5 metuku suvokia vaikai jums juokinga. Keista: abi nuomones gydytoju, psihologu. Is vienos nuomones saipotes kita palaikote.
Jelena0012 parašė:
Vaikai kurie ilgai daro i kelnytes ne mamos kalte, o vaiko psihologine busena. Mano drauges mergaite prisisiodavo i kelnytes ir 7 metu. Bet vaiksciuodavo be pampers…
kai yra psichologines priezastys, tai cia yra kita kalba, vaikai gali slapintis naktimis i lova is baimes, del patirto streso ir panasiai, bet mes kalbam apie tai, kad vaikai iki 2 metu laiko su pampersu istisai, ir mama ju nesodina ant puodo, nes tipo dar nelaikas. Tai cia yra du skirtingi dalykai.
Jelena0012 parašė:
Vaikai kurie ilgai daro i kelnytes ne mamos kalte, o vaiko psihologine busena. Mano drauges mergaite prisisiodavo i kelnytes ir 7 metu. Bet vaiksciuodavo be pampers…
Cia jau kalbate apie skirtingus dalykus. Vaikams iki 5 metu gali nutikti avariju - ir tai yra NORMALU (taip sako gydytojai). Taciau jei vyresnis nei 5 metu vaikas vis dar slapinasi i kelnes - tai jau yra liga, kurios priezasciu (jos gali buti labai ivairios ir ne tik psichologines) reikia ieskoti ir salinti.
linutethefirst parašė:
tai paskui darzelyje aukletojos ir juokiasi, kad buna 6 metu vaikas, o subines nusisluostyti nemokanors darzelyje jau nuo 3 metu uzpakalio nieks nesluo…
su tuo subines nusisluostimu tai rimtai buna pazystamos bernas eina i pirma klase db o subine valo mama su dregna servetele
ir sika tik namie nei mokykloj nei darzeli nesikdavo ir dar pakist pampersa reikedavo kad pasiktu, va ka mamos pasidaro su pervelyvu pratinimu
merrrgyte parašė:
su tuo subines nusisluostimu tai rimtai buna pazystamos bernas eina i pirma klase db o subine valo mama su dregna servetele![]()
![]()
![]()
ir sika tik namie nei mokykl…
siauuuubasssss
merrrgyte parašė:
su tuo subines nusisluostimu tai rimtai buna pazystamos bernas eina i pirma klase db o subine valo mama su dregna servetele![]()
![]()
![]()
ir sika tik namie nei mokykl…
nieko sau
mano maziai nuo metu jau puikiai ant puodo viska darydavo,ir nakti pampio nebereikdavo,zesiu kaip su maziausiu bus.bet va berniukui nuo 4 metu buvo uzeja,kad i lova padarydavo karta i savaite ar i dvi bet budavo dabar jau susitvarke.o kad uzpakali valyt tokio amziaus kazkoks apsurdas
mano mergyte man ir pietus buna padaro ir ne seip kiausini iskepa,bet kokletus su salotom bulviu kose,jei reiktu uzpsksli valyt tai nzn
kzk nebenormaliai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai