ferfela parašė:
As gal pasikartosiu kiek ml jusu mazyliai suvalgo pusryciu tiek pat kiek per pietus ar maziau?
vienu metu pusryciu suvalgydavo maziau, bet dabar suvalgo viska
ferfela parašė:
As gal pasikartosiu kiek ml jusu mazyliai suvalgo pusryciu tiek pat kiek per pietus ar maziau?
vienu metu pusryciu suvalgydavo maziau, bet dabar suvalgo viska
ferfela parašė:
pusryciu ir vakarienes apie 50-60ml, pietu apie 90 +mp po kiekvieno valgymo
ferfela parašė:
valgo tiek kiek nori, nematuoju (jos normos nedidelės). Po valgio visada dar mp geria.
ferfela parašė:
Mano visada 200 ar daugiau, net nebematuoju
Evveliute parašė:
valgo tiek kiek nori, nematuoju (jos normos nedidelės). Po valgio visada dar mp geria.
O po valgio iskart mp duodat,ar palaukiat kiek laiko?
Camel parašė:
apie 15-30min.. kol susiplaunu, susitvarkau ir pasiruošiam miegui
Camel parašė:
as truputi palaukiu valandosbegyje pasiulau jei nesipraso. nes po valgio arba miegot arba i lauka einam. tai kol apsitvarkau susiruosiu tada ir pasiulau.
Jordana_27 parašė:
As nezinau kaip man elgtis, nes anksciau mano vaikas prase mp po valgio, o dabar jau ne. Ka patarsit, patyrusios mamytes, siulyt jai vistiek mp ar nereikia jeigu pa…
Tai jei pasisotina, kam per prievarta siulyt?
Jordana_27 parašė:
As nezinau kaip man elgtis, nes anksciau mano vaikas prase mp po valgio, o dabar jau ne. Ka patarsit, patyrusios mamytes, siulyt jai vistiek mp ar nereikia jeigu pa…
tai juk matote pagal vaiką, kiek jam to reikia. Jei sotus, kam beduoti? gal geriau tarpe tarp košių pasiūlyti?
Mano Ema valgo košes (turim 2 maitinimus, įsivedinėjam 3) kas 4-6val. o į tarpus geria mp, bet nuo to niekas nenukenčia nei ji košių mažiau suvalgo nei ji mp atsisako.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai