erikita parašė:
Tikiu kad skirtingos, daug draugiu nuomoniu esu isklausius, bet dar nei vienai is ju nebuvo taip kaip man![]()
jei neramu juk visada gali kreiptis i ginekologe?
erikita parašė:
Tikiu kad skirtingos, daug draugiu nuomoniu esu isklausius, bet dar nei vienai is ju nebuvo taip kaip man![]()
sirdute25 parašė:
Kad siuo metu uzsienyje esu, laukiu kol priims, nebent pasiskambint savo genekologei is lietuvos.
erikita parašė:
Kad siuo metu uzsienyje esu, laukiu kol priims, nebent pasiskambint savo genekologei is lietuvos.
psiskambink ir manau bus ramiau
nestuke00 parašė:
Na man jau 8 savaite ir db naktimis keliuosi einu I wc kas per stebuklai darosi:))) ir taip vos uzmiegu![]()
nieko veliau kelis kartus i wc kelsiesi
Agnestaa parašė:
nieko veliau kelis kartus i wc kelsiesi![]()
Dekui uz paguoda, reikia miegmaisi pasidet salia wc duru
gitut1993 parašė:
O man regis nelaimė... ;/ pilvukas staigiai nukrito,krutinė nebejautri,apetito neliko,,, ir dar pirmas spuogas iškilo...
gal dar viskas bus gerai
Laba diena, mamytes, as irgi manau,kad mano maziukas gims kovo men..nors dar reikia daktaro patvirtinimo,gyvenam anglijoje,todel truputi pergyvenu,kad prieziura nebus tokia gera kaip lietuvoje,bet teks prisitaikyti...tik kelios dienos,kai suzinojau,jog istiesu laukiuosi,bet jau kuris laikas nujauciau...dabar uzplude jausmai,tarsi dideles laimes ir truputi baimes,kaip viskas bus...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai