blizgutisss591 parašė:
labas rytas visoms![]()
va siandiena atsikelem vaikas nespejo paklausti apie kompa o as sakau nei kompiute…
na laikykis, stiprybes tau
blizgutisss591 parašė:
labas rytas visoms![]()
va siandiena atsikelem vaikas nespejo paklausti apie kompa o as sakau nei kompiute…
na laikykis, stiprybes tau
vaivuteee parašė:
maziau ziurek tokiu nesamoniu ir galva ne taip skaudes del to sudo... bet zinok man lygiai tas pats buva, buvau pas drauge ir sugalvojom paziuret gimdymus nu issiva…
Gerai tu sakai,nu mano abu gimdymai kaip gimdymai,tai ir dabar reik netrizniot
sveikos ;) mano sunui irgi kompas nr. 1, bet as radau taktika kad ir jis butu laimingas ir man laiko reikia susitvarkyt namus, valgyt padaryt... tai per tokius ir leidziu naudotis kompu... bet as uzstatau laika, ir kaip supypsi jis kompa turi iskarto isjungti ir atiduoti man... jei taip nepadaro, zino, kad kai nores nebegaus! puikiai veikia sis metodas ;)
gintare parašė:
Gerai tu sakai,nu mano abu gimdymai kaip gimdymai,tai ir dabar reik netrizniot![]()
o dėl gimdymų , normalu, kad norisi pasižiūrėt kaip kas vyksta ir panašiai. aš pavyzdžiui įsivaizdavau kad cezaris labai paprastas dalykas, bet užteko vyrui vaizdžiai papasakot kaip kas ten net žiūrėt nereikėjo, praėjo noras bet koks cezariui. o natūralų gimdymą su prakirpimu mačiau savo akim, bet kad ir kaip nemalonu buvo, viską atpirko draugės veido išraiška tik jai pagimdžius, tada aš supratau, kad ir aš noriu pati pagimdyti
lina877 parašė:
sveikos, klausykit jums nera problemu su skrandziu man jau kelios dienos atrodo viskas stovi, atrodo isemciau palengvetu... o vaistu tikriausiai negalima siuo metu …
atsigerk kokio mineralinio jaj sustojes...
blizgutisss591 parašė:
klausykit mamukai ar galima gerti vaistus nuo nervu nestumo metu?![]()
kuo maziau vaistu tuo geriau
Labas visom
turesim MERGYTE!!!!!!!!!! Man pagalbininke namuose
tik labai subalamutino nes nepasake, kad 100 tikra ir kazkaip labai greit paziurejo.... zodziu man tik krauja paeme ir spaudima pamatavo, sako nestumas normalus gali varyt is cia
nematavo nei dugno nyc nieko!!! tai sakau gal scana???? sako ok greit.... tai susinervinau db zinok ar tikrai mergyte ar ne... uzsirasiau privaciai nepagailesiu kad patiikrintu ir mane ir vaikiuko svori ir kauliukus ir tt : seip per scana tik galvyte ismatavo sake viskas ok bet daugiau nieko nepasake esu apsalus
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai