geltona lelija parašė:
Man tai patinka tavo rasymus paskaityt nes labai juokingai dazniausiai parasai tai nesuk galvos ir rasyk cia jei nera ka veikt,jauciu visad atsiras kas prisijunge :…
Dziugu nors vis kokia juoko doze
geltona lelija parašė:
Man tai patinka tavo rasymus paskaityt nes labai juokingai dazniausiai parasai tai nesuk galvos ir rasyk cia jei nera ka veikt,jauciu visad atsiras kas prisijunge :…
Dziugu nors vis kokia juoko doze
Sveikos pleputes, nu dabar kurios galit miegokit ilgai ir kai norisi miego tai ir miegokit, nes visu leliukai bus skirtingi vieni duos nakti miegot, o kiti nelabai
Manasis buvo ir yra is tu, kurie diena mazai miega, bet nakti reikia tik karta keltis paduot atsigert, bet jeigu dantys dygsta tai ir 5 kartus gali tekt duot gert :)))
Sestadieni atskrenda tevai visai savaitei tai man atostogos, nes vaikas bus apsokinetas, o ir valgyt nebereikes gamint
Labas mamytes, kalbejot apie sapnus, ar nesapnuojam keitstu sapnu. Tai as sianakt toki kosmara sapnavau, kad savo suniui suleidau vaistu ar ka ten padariau, nu tipo, kad uzmigdyt, ir kai jau apsiblauses buvo, apsigalvojau pradejau vardu kviesti, pakele galvyte viena kart ir viskas. Tai zliumbiau dar ilgai, vyras nubudes ramino, kad tik sapnas, bet buvo taip liudna
Edit@ parašė:
Labas mamytes, kalbejot apie sapnus, ar nesapnuojam keitstu sapnu. Tai as sianakt toki kosmara sapnavau, kad savo suniui suleidau vaistu ar ka ten padariau, nu tipo…
man tai mazyte sapnuojasi... kad juda ten pirstukai matosi... tuo pirstuku kazka bande nupiest pilvelyje. zodziu kazkas keisto ir nerealau
s
sveikos del tu pilveliu , tai mergynos juk senoves ismintis byloje jai pilvas zemai berniukas jai aukstai mergaite
manau daug kam ir ce pasitvirtina na tos kurios jau daug maz zino , as ir pati isitikinau , mano seses pilvas aukscau negu mano daug auksciau ir pas ja mergaite , o as turiu maza labai maza pilveli ir labai zemai , manau berniukas bus matyt antradieni einu i skana
o ir apie ta dirza , cia priklauso nuo savijautos su juo , bet mano mamai kuri tais laikais apie tokiusdalykus nezinojo , neteko jo nesioti ir dabar beprotiskai gailisi , nes plyso pilvo sienos raisciai , pilvo oda nukaro smarkiai , tokios '' nelaimes '' as nenoriu tad nesiosiu tada jau kai jau pardes sunketi pilvelis kolkas jis per mazas ir kai viena sake kad negali nesioti nieko po pilvu siuo metu ir as nelabai galiu , bet daktare sake kai vaikelis bus auksciau sake bus viskas tvarkkoje
blizgutisss591 parašė:
taip ir reikia daryti as irgi pilbvuka saugau kuo labiau nes ziek ka sunkiau namie padirbu sakes visur skaudet pradeda![]()
As issimiegu vos ne iki 11
atskkelus apditvarkau..mankstele padarau nesciosioms
zodziu visa diena skirta man
zinoma vakariene ruosiu
kazkaip tfu tfu tfu bet dar neteko susidurt su pilvo skausmais. Leliukas juda spurda...teciui vakarais vis I ausi spiria
beto pas mus dar silta apie +20
ir gyvenam 200 m nuo juros tad yra kur pasivaiksciot
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai