kojinyte26 parašė:
Na jei buciau pries nestuma dirbus tai nebuciau del nestumo metusi darbo. As tik parasiau vyro nuomone I tai
sedet ir gulet namie netenka...ir be darbo veiklos daug yra...vaikstau daug...beto manksta namie darau ;)
kojinyte26 parašė:
Na jei buciau pries nestuma dirbus tai nebuciau del nestumo metusi darbo. As tik parasiau vyro nuomone I tai
sedet ir gulet namie netenka...ir be darbo veiklos daug yra...vaikstau daug...beto manksta namie darau ;)
vaivuteee parašė:
ar sapnuojat kokias nesamones? mane tai giliai daknyso... ale ir prisigalvoju nesamoniujuk neveltui sapnuoju
karta sapnavau vyra su kitu, tada daznai sapnuoju …
O as va sianakt sapnavau, kad vaziavau gimdyti...ir ejau pro gimdyviu palatas...kaip ten gera ir jauku buvo su tais leliukais
atsibudau ir dar labiau laukiu savo kleckiuko
Cike parašė:
As issimiegu vos ne iki 11![]()
atskkelus apditvarkau..mankstele padarau nesciosioms
zodziu visa diena skirta man
zinoma vakariene ruosiu
kazkaip tfu…
jetus kaip pavydziu kad pas ju +20
Edit@ parašė:
kur cia taip silta?as ir pasiilgau silto oro
Pietu Prancuzija ,Cannes miestas
Edit@ parašė:
numanau, kad man ten rojus butu![]()
as cia labiau dziaugiuos ne del saves ,o del savo leliaus
kovo men kai pagimdysiu cia bus silta ir galesim daug laiko lauke praleisti. nes cia per metus apie 260 dienu yra sauletu
o kanu kino festivalio metu galima dar ir koki holivudo aktoriu sutikti
gal mano leliukas busimoji televizijos zvaigzde
didesnes perspektyvos cia nei Lt. Na bent jau mano tokia nuomone
zinoma viskas priklauso nuo pacio vaiko
Tai jau taip ;) ech, o man teks sedeti su mazium vilniuje, ant plento..
nu bet jei vyras leis, tai vasara vaziuosiu daug laiko buti pas tevus, kol jis dirbs
nes nelabai jam patinka pabut vienam be manes ;) tikiuosi del vaiko sveikateles ir geroves leis vaziuot pasibut grynam ore
Edit@ parašė:
Tai jau taip ;) ech, o man teks sedeti su mazium vilniuje, ant plento..nu bet jei vyras leis, tai vasara vaziuosiu daug laiko buti pas tevus, kol jis dirbs
n…
Leis????
idomiai skamba,ar pas tave vyras taves niekur neleidzia ,kad taip sakai,''jaj leis''
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai