[email protected] parašė:
Cia tai tikra tiesa. O pas ka noretumete gimdyti. ? As kaskaip noreciau pakliuti pas svarciene.
as tu daktariu nei nepazystu nes lankausi sakiuose poliklinikoj. o apie svarciene tai daug geru atsiliepimu girdejau
[email protected] parašė:
Cia tai tikra tiesa. O pas ka noretumete gimdyti. ? As kaskaip noreciau pakliuti pas svarciene.
as tu daktariu nei nepazystu nes lankausi sakiuose poliklinikoj. o apie svarciene tai daug geru atsiliepimu girdejau
busimamamyte1992 parašė:
as tu daktariu nei nepazystu nes lankausi sakiuose poliklinikoj. o apie svarciene tai daug geru atsiliepimu girdejau![]()
Ji yra griesta bet savo darba labai gerai nusimano. Yra kur peikia ja vien del to kad ji sako viska tiesei sviesei ka galvoja. Saip mano ginekologe Tumiene bet pas ja gimdyti nenoreciau. Nes dvi drauges gimde prie jos ir vis kildavo problemu
Mano daktare Tumiene, pas ja ir noreciau gimdyti, pagrindini vaidmeni vistiek atlieka ne ji...As asmeniskai, uz jokius pinigus nenoreciau pas Svarciene, ji grubi tiek su savo, tiek su svetimais zmonemis...Kazkaip as geriau jauciuosi, kad su manim maloniau elgiasi, nereik buti itampoj, kas kelia blogas emocijas ir kenkia vaikiukui. Ne viena drauge gimde vaikus ir pas viena ir pas kita, sake jei reiktu dar gimdyti, tai pas Tumiene
Yra labai gera akusere Sonata, pavardes dbr nepamenu, buvusi Buksnyte, tai jos vaidmuo labai svarbus gimdyme, as tarsiuosi, kad pas ja papulciau ir Tumiene, kiek reiks, tiek mokesiu, jei ne ju pamaina butu
ssonataa parašė:
Mano daktare Tumiene, pas ja ir noreciau gimdyti, pagrindini vaidmeni vistiek atlieka ne ji...As asmeniskai, uz jokius pinigus nenoreciau pas Svarciene, ji grubi ti…
Nieko nesakau apie tumiene blogo labai faina daktare eina su ja apie viska pakalbeti. Ispradziu as ir tik norejau pas ja gimdyti nes svarciene man nepatiko iki tol kol pas ja neatsiguliau tada visai kitoki jos veida pamaciau. Nors ir nera skirtumo pas ka gimdysi jai bus lemta gerai viskas bus
blockquote>Inuttt parašė:
Nieko nesakau apie tumiene blogo labai faina daktare eina su ja apie viska pakalbeti. Ispradziu as ir tik norejau pas ja gimdyti nes svarciene man nepatiko iki tol …
Na istikruju nezine nei kuri dirbs kai ateis tas laikas istikruju tai nebus jokio skirtumo svarbu tik greiciau. O ten manau tarkis nesitares jei ne ju pamainos tai is laisvu kazin ar ateis
Mano puske pati pasirinko gimdymo data, 2 savaitem beveik anksciau pasigimde, nors terminas buvo per pat Kucias. Jai suleido skatinamuosius, nzn kaip ten kas buvo, bet susitare su savo daktare, kad ji dirbs ta diena ir kaip norejo, tada ir pagimde
skamba keistai, bet taip buvo
<blokquote>ssonataa parašė:
Mano puske pati pasirinko gimdymo data, 2 savaitem beveik anksciau pasigimde, nors terminas buvo per pat Kucias. Jai suleido skatinamuosius, nzn kaip ten kas buvo, …
Matai kaip cia... na as palauksiu kada mano mazyte pati sugalwos ateit.
Kristakika parašė:
norejau paklausti ar tumiene dirba tik ligininej ar kokioj privacioj klinikoj dar?
Kažkur dar dirba, bet nzn. Man patogu ligininej,kadangi su siuntimu pas ją važiuoju,tai nereik mokėt.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai