antulyteingrida parašė:
Uoj, man tai milzinas;DD aisku nieko nesakau, yra pas ka didesni pilvukai, bet man jau lb sunku:DD
Ir man sunku su tokiu,bet kai pasiziuriu i egles ar kitos mergaites pilvelius,tai pagalvoju ,kad yra kam daaaug sunkiau
antulyteingrida parašė:
Uoj, man tai milzinas;DD aisku nieko nesakau, yra pas ka didesni pilvukai, bet man jau lb sunku:DD
Ir man sunku su tokiu,bet kai pasiziuriu i egles ar kitos mergaites pilvelius,tai pagalvoju ,kad yra kam daaaug sunkiau
Rytorasa parašė:
MAnau, kad dar didėsBet čia vienintelis laikas, kai gali viakščiot su tokiu dideliu pilvu, ir niekas negali storule vadinti
![]()
Kad ispanai nesikuklina..visi vadina storule.. tai norisi atsakyt visiems, bet patyliu sukandus dantis ir sypsausi.. nepatinka man, nes ir pati zinau kad ne plona dabar, tik guodzia tas, jog zinau kad tai nestumas ir as nieko negaliu padaryt, bet kai kazkas is tu kur sako lauksis, sakysku taip pat:DD
Viviki parašė:
tikrai taip .Visos kurios man parase yra itrauktos i sarasa .. ;)
Koks skirtumas tas sąrašas
Iš visų 600+ stebinčių šią temą tikrai tik mažai daliai norėjosi atsižymėt arba spėt kasdien sekt kiekvieno puslapio komentarus
Wiiki parašė:
Ir man sunku su tokiu,bet kai pasiziuriu i egles ar kitos mergaites pilvelius,tai pagalvoju ,kad yra kam daaaug sunkiau![]()
Na sitas tai tiesa, bet manau kiekvienai pagal sudejima tas pilviukas ir kiekevienai vienodai sunku ;) as jau nerimstu kaip noriu palengvet:DD
saulyta parašė:
Man sake 5 turetskirtingos kainos
![]()
Man 16 eur
eisiu rugsėjo 2 d.
Wiiki parašė:
O tvirta ji? Seip miela atrodo
Aš su pirmu leliuku turėjau šią lovyte , tik pas mane su stalcium, arba man nepasisekė arba jos tikrai labai nekokybiškos, sulūžo virsus, stalčius isluzo, atšoko apdailos, zodziu nepirkciau antra karta, ir tarnavo tik metus
ryt galėsiu fotkes įkelti
antulyteingrida parašė:
Kad ispanai nesikuklina..visi vadina storule.. tai norisi atsakyt visiems, bet patyliu sukandus dantis ir sypsausi.. nepatinka man, nes ir pati zinau kad ne plona …
hPas mane viena pažįstama visada kai mane sutinka pabrėžia, kad oho kokia tu išstorėjus ir taip kėkvieną kartą kainsusitinkam, tai vieną kart neatlaikė nervai ir sakau, kad pas mane tai yra priežastis dėlto storėju tai nėštumas, o tu sakau kuom turi pasiteisint?? žinok pasižiūrėjo į mane ir nuo to karto nė cipt apie svorį :DDD
Mamyyta parašė:
As jau viska turiu,pagaliau šiandien ir lagaminą užtraukiau,beliko tik žvakučių isidet,merliuku ir sportinę apranga isimest.na.Dar buteli vandens ir viskas :yahoo:…
Kokiu zvakuciu?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai