patituke parašė:
Labas rytas![]()
Taip, mes su vyru eisim rytoj i ta paskaitele![]()
butu idomu jei pasidalintumet ispudziais, nes pati planuoju transliacija pasiziureti, bet kogero didelis skirtumas bus tarp real ir vaizdo medziagos
patituke parašė:
Labas rytas![]()
Taip, mes su vyru eisim rytoj i ta paskaitele![]()
butu idomu jei pasidalintumet ispudziais, nes pati planuoju transliacija pasiziureti, bet kogero didelis skirtumas bus tarp real ir vaizdo medziagos
MargaritaGS parašė:
Kukumakudar sugalvok tu taip
![]()
Prie spalvotu lapu prisiderint matyt noris
gal pagimdzius isdulkes ir tokie norai
labas rytas. isduokitr linka transliacijai. visai prisijungciau
@q@@ parašė:
butu idomu jei pasidalintumet ispudziais, nes pati planuoju transliacija pasiziureti, bet kogero didelis skirtumas bus tarp real ir vaizdo medziagos![]()
@q@@ parašė:
patiko ?![]()
aha
tilkrai informatyvus ir be jokiu blezgavojimu
emilija_n parašė:
labas rytas. isduokitr linka transliacijai. visai prisijungciau![]()
Wiiki parašė:
Prie spalvotu lapu prisiderint matyt norisgal pagimdzius isdulkes ir tokie norai
![]()
Bet raudona plauku spalva saip labai grazu, tokia ugninga. Aisku jai tik tinka prie veido
Wiiki parašė:
Ĺaba,visa nakti nemiegojau,o db akytes limpaSaulyta del streptokoko eisi? Man ziuriu lb velai ji paskyre,tik 22d
![]()
Labuka. Agam del to paties
@julyte parašė:
sveikos,as vakar buvau pas gydytoja pasitikrinimui... bet blogiausia,kad kraujospudis jau kelias dienas padidejes...140/90,ir galva vakarais skauda.Israse vaistu,b…
Man 150/100
tai nedavė jokių vaistų,,tik liepė kelias dienas matuotis ir jei nepraeis atvykt vaistų kad išrašytų.
MargaritaGS parašė:
Bet raudona plauku spalva saip labai grazu, tokia ugninga. Aisku jai tik tinka prie veido![]()
grazu jeigu po to nenusiplauna i tokia ryzoka
norejau keliu sruogu raudonu, tai pirmiau blaukus nubalinau ir nudaziau tada raudonai is pradziu grazu o po to siaubas
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai