2015.03.23 17:54 (prieš 11 m.)
Sveikos. Na va aš pagaliau namie. Kojos gerokai šiknon lenda..išsikrausčiau pirkinius, pašoviau į orkaitę kugelį kepti ir prisėdau pailsėti kol kepa. Reiktų dar namus išsisiurbliuoti, bet jėgų 0
Taigi, mano ginė išėjus į atostogas, tad teko pas kolegę jos eiti, nes jos ten dviese dirba. Na ėmė žiūrėt ji per pilvą echoskopu ir taip keistai žiūri. O aš visa ir taip peršikus, nes paskutines porą dienų irgi vien pievos galvon lindo... tada ji sako man atrodo mano kolegė kažką sumaišė. Sakau kaip suprast..nu sako mažylis dar per mažas šiam tyrimui. Tai kadangi balandžio 7d turėjau šiaip patikrai terminą jau, tai padarysim ir tą Dauno sindromui tyrimuką tuo pačiu. Bet vien jau nusiraminau, kai pasakė, jog viskas gerai, auga, širdelę parodė ir vėl nusiraminau
Tai pliusas, kad pasiutusį kraują nuleido
Po to buvau H&M liemenėlių, nes iki šiol nešiotos visos mažos jau... visu dydžiu padidėjo. Tai nusipirkau iškart ir du viename žindymo lėmenėles, buvo nukainuotos, tai paėmiau, tikiuosi dar dydžiu nepadidės krūtinė, nes tada nebetiks..
Matavausi nėštukių džinsus, tai jėėėz kokios nepatogios...rumbas žemai, o ta elastinė dalis tokia stora..kaip nesušuntama su jom. Kainos didelės, tai sakiau žiūrėsiu iš kitų mamyčių dėvėtas, nes vasarą labiau suknutes ar tunikas su leginsais nešiot galima, tų kelnių ne tiek ir reikia...