justinela parašė:
Labas rytas mergaites toks klausimelis...jeigu eini privaciai pas gine tam turi itakos ar dirbanti ar ne ar tiesiog susimoki ir tave apziuri?nesuprantu kas su manim…
Gal stresas ar dietos itakoja mmm nepasirodyma
justinela parašė:
Labas rytas mergaites toks klausimelis...jeigu eini privaciai pas gine tam turi itakos ar dirbanti ar ne ar tiesiog susimoki ir tave apziuri?nesuprantu kas su manim…
Gal stresas ar dietos itakoja mmm nepasirodyma
Abra parašė:
Gal stresas ar dietos itakoja mmm nepasirodyma![]()
Kad nesilaikau jokios dietos ir streso lyg jokio nera viskas kaip iprastai todel ir nerimauju...pas mane kazkada buvo policistiniu kiausidziu sindromas bet paskutini kart kai tyriausi sake jau viskas tvarkoj sakau gal atsinaujino...
gal kas gali rekomenduot gera privacia klinika kaune?buciau dekinga
Abra parašė:
Del vaistu vartojimo nezinau..., bet pamegink citrinos griezineliais patrinti smilkinius. Tokius kaip kompreselius pasidaryk. Gal pades![]()
Jau viska isbandziau...
ir leda ir ranksluosti su actu..ir zvaigzdute niekas nepadeda
justinela parašė:
Kad nesilaikau jokios dietos ir streso lyg jokio nera viskas kaip iprastai todel ir nerimauju...pas mane kazkada buvo policistiniu kiausidziu sindromas bet paskuti…
Man atrodo Mazylis, internete ir kainorasti paskelbes.
Kildos klinika, kur ortopedijos centras
Agnieska09 parašė:
Jau viska isbandziau...ir leda ir ranksluosti su actu..ir zvaigzdute niekas nepadeda
![]()
Nekas tuomet... O kaip ranka? Maziau patinus?
Abra parašė:
Nekas tuomet... O kaip ranka? Maziau patinus?
Truputi geriau,bet vistiek skauda...o dieve ,dieve lygu maisas
o kodel tavo toks spaudimas mazas?
Labas rytas,
Agnieska09 parašė:
Labas rytas kokius vaistus saket galima gert nuo galvos skausmo?Gerus puse metu buvau pamirsus sy malonumabet ir vel jis mane uzklupo.....
![]()
Šiaip nuo skausmo man sakė paracetamolį, bet nuo galvos gal geriau ibumetiną?
Agnieska09 parašė:
Truputi geriau,bet vistiek skauda...o dieve ,dieve lygu maisaso kodel tavo toks spaudimas mazas?
O tai gal užtektų stipresnės arbatos ar kavos?
Laikykis
Agnieska09 parašė:
Truputi geriau,bet vistiek skauda...o dieve ,dieve lygu maisaso kodel tavo toks spaudimas mazas?
Pas mane spaudimas visad zemesnis yra. Bet kai pastoju, jis dar labiau sumazeja... Taciau i nestumo pabaiga vel kazkiek pakyla
zaliojiii parašė:
Labas rytas,
Nuo kavos man bloga ir nesciai nebunant
isgerus kavos buna silpna, galva sunki...
zaliojiii parašė:
Labas rytas,
Gerai butu ,kad padetu...as turiu smegenu aneurizma....kuris laikas viskas buvo gerai...o va dabar vel turbut jinai progresuoja...labai bijau...nebegaliu
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai