silvija.b parašė:
Sveikos kas maitina mišinukais. Kiek sveria jūsų 2 mėnesių vaikučiai? Ar 6kg yra normalu?![]()
Mum 16 bus 2 men,sveriam 4,5 kg. Gimem 2855g. Daktare sake viskas gerai
Valgom,miegam normaliai
silvija.b parašė:
Sveikos kas maitina mišinukais. Kiek sveria jūsų 2 mėnesių vaikučiai? Ar 6kg yra normalu?![]()
Valgom,miegam normaliai
jurgita.piscikaite parašė:
Valgom,miegam normaliai
Kiek suvalgo?
V.Got parašė:
Ką tik mergytę berengdama užčiuopiau šalia pažastytės kairėj pusėj guzeli... Internete prisiskaičiau,kad tai gali būti limfmazgis kutis susidarė nuo tuberkuliozės s…
Man gydytojas liepe vis patikrint, ar nepasidare guzas pazasty ir irgi sake, kad nuo tuberkuliozes skiepo buna. Bet kazkaip nepklausiau nei ka daryt tokiu atveju, nei ka cia reiskia.
evute parašė:
Man gydytojas liepe vis patikrint, ar nepasidare guzas pazasty ir irgi sake, kad nuo tuberkuliozes skiepo buna. Bet kazkaip nepklausiau nei ka daryt tokiu atveju, n…
Na kiek skaičiau straipsnių, tai jei per giliai įduria atsiranda... Bet blmb man nieko neužsiminė apie guziuką,kad stebėt reikėtų. Tik apie rankytę minėjo jei atsirast dūrio vietoj pulinukas nepersigast, nes tai normalu...
silvija.b parašė:
Kiek suvalgo?![]()
120 ml,mazdaug kas 3 val. Nakti kas 4-6val,nevienodai. Buna,jei uzmiega valgydama,nebaigia viso pienuko. O buvo,kad 2dienas reikalavo daugiau. Tai dariau po 150 ml viena kart dienoj. Dabar vel 120 ml.
Sveikos, dėl atpylinejimo stipraus turiu tokią patirtį su pirmąja, kad netiko vitaminas D, daktarė buvo skyrusi aquadetrim vandens pagrindu, tai susitvarkė viskas kai aliejini pradėjom naudoti
aišku to atpylinejimo priežasčių gali būti galybė, tiesiog pasidalinu vienu atveju, kuris mums buvo pasireiskes
juratella parašė:
Kas naudojate misinukus, ar lengvai suradote tinkama? Mes jau pakeitem nemazai, bet tinkamo kol kas neradom..tai atpylineja, tai viduriai uzkieteja, tai viduriuoja.…
Mes nusipirkome Aptamil pronutra 1 ir mums is karto tiko. Aisku, dabar tustinasi reciau, 1 karta paroje, taciau kiek domejausi, tai normalu. Is pradziu galvojome, kad netiko misinelis del reto tustinimosi, nusipirkom kita pabandyt, bet is pirmo karto netiko, nes nemazai atpyle, tai vel grizom prie Aptamil ir kol kas patenkinti. Siaip sakoma, kad reikia kuo maziau eksperimentu daryti, t.y., kuo maziau isbandyti skirtingus misinius, nes gali pakenkinti vaiko virskinimo sistemai, taip ir atsiranda diegliai ir kitos problemos. Bet aisku, jeigu bandote visus, ir ne vienas netinka, tuomet ieskokite dar. Siaip daug kad dar giria Bellakt misinius.
juratella parašė:
Kas naudojate misinukus, ar lengvai suradote tinkama? Mes jau pakeitem nemazai, bet tinkamo kol kas neradom..tai atpylineja, tai viduriai uzkieteja, tai viduriuoja.…
Aš su sunum išbandžiau daug mišinių. Ir jakojo žaliai ir retai ir alergija atsirado 2 men. Paskui pabandėm išgirtą Bellakt ir tiko, viskas susitvarkė. Todėl kai prireikė kito ir nebandžiau. Kakoja 2-3 kartus per dieną lengvai.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai