Mašulia parašė:
As tai galvoju nupirkti rinkini ta, tinklines kelnaites, antspenius ir kremuka, ir dirza ar kelnaites po gimdymo. Gal zinot kur pigiau Vln? Siaip lyginau kainas bab…
Vaistineje. Kaip jus jauciates?
Mašulia parašė:
As tai galvoju nupirkti rinkini ta, tinklines kelnaites, antspenius ir kremuka, ir dirza ar kelnaites po gimdymo. Gal zinot kur pigiau Vln? Siaip lyginau kainas bab…
Tea party parašė:
Kaip suprantu, įklotus būtina turėt, o tinklinės kelnaitės tam, kad geriau priglustų/nebūtų gaila išmest/jvėpuotų gal daugiau oda. O dar tuose rinkiniuose yra a la …
Aš pirmą naktį buvau su pampersu kelnaitėm. Tai jaučiausi saugi. Bet rytedėjausi didelį įklotą ir kelnaites. Kažkaip labai gausiai nekraujavau tai manau šįkart pampersų neiimt. Nors čia nežinosi....bet jei prireiks manau vyras nupirks.
Sveikos mamytės
Aš kažkaip niekuo nesiskundžiu, nebent rūgštimi arba kojų mėšlungiu rytais, darė gliukozės tyrimą, viskas gerai
skaičiuoju paskutinias darbo dienas
Nemažai daikteliu vaikučiui turim, ir rūbelių, liko tik pačiai susiruošt, o sau tai nieko neturiu
nu dar komodą reikia užsisakyt, kad būtų kur vaikučio daiktus laikyti
Dėl gimdyvės rinkinuko, tai manau, kad pirksiu jį ir dar porą kelnaičių, kadangi bijau pritrūkti ar jausti diskomfortą, jau geriau daugiau turėsiu, dažniau pasikeisiu
kadangi mano mėnesinės visada būdavo kaip iš krano
dar kai darė išvalymą, irgi baisei viskas bėgo, tai labai bijau
kadangi pirmas nėštumas nežinau, kaip viskas bus, bet noriu apsidrausti
žinoma, visada bus vyras šalia, bet šiuo klausymu vistiek turiu dideli baimės jausma
altrujiste parašė:
Aciu , jau skausmas mazeja. Skauda tik desnej sonas. Iki rytojaus pasake palaikys ir i santariskes rytojui dar duos siuntima jei skausmai nepraeis. Kad jau perenatologijos centre apziuretu, kad nebutu kokio apendicito.
Sveiki. Ar jusu vaikuciai pilveliuose irgi tokie pat judrus kaip pas mane? Duodasi po pilva beveik nonstop. Kadangi jau ir sustiprejo ir kaip suprantu jėgos atsiranda, tai toks jausmas, jog mano visus vidinius organus jau tranko. Ir nebe svelniai, kaip budavo anksciau...
adelaidada parašė:
Sveiki. Ar jusu vaikuciai pilveliuose irgi tokie pat judrus kaip pas mane? Duodasi po pilva beveik nonstop. Kadangi jau ir sustiprejo ir kaip suprantu jėgos atsiran…
Ahaa pas mane lygiai tas pats duodas labai net vyras sako oho
adelaidada parašė:
Sveiki. Ar jusu vaikuciai pilveliuose irgi tokie pat judrus kaip pas mane? Duodasi po pilva beveik nonstop. Kadangi jau ir sustiprejo ir kaip suprantu jėgos atsiran…
Pas mane irgi makuojasi. Buna guli, tai visas pilvas siubuoja, kilnojasi
Maciul777 parašė:
Pas mane irgi makuojasi. Buna guli, tai visas pilvas siubuoja, kilnojasi![]()
Man gydytoja net juokesi per apziura - sako,maziukas duodasi su pasisokinejimais
bet lb geras jausmas. Kai jis ten makaluojasi,tai jauciu,kad viskas gerai
Deena parašė:
Man gydytoja net juokesi per apziura - sako,maziukas duodasi su pasisokinejimaisbet lb geras jausmas. Kai jis ten makaluojasi,tai jauciu,kad viskas gerai
![]()
Man tai kai tonus paklausyt norejo, tai mazyte tik su koja aparata nustumia.
tai tikrai tiek juokinga, tiek labai geras jausmas, kai jauti, kad ten vis dauzosi ir stuksena
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai