kalistta parašė:
Man labai padeda tas tepaliukas speneliams multi mum. Ir dar plauku vandeniu max 1 kart paroje. Su pirmu kaip beprote plaudawau po kiekvieno maitinimo,tai speneliai…
Oro vonios dar!
kalistta parašė:
Man labai padeda tas tepaliukas speneliams multi mum. Ir dar plauku vandeniu max 1 kart paroje. Su pirmu kaip beprote plaudawau po kiekvieno maitinimo,tai speneliai…
Oro vonios dar!
mumi parašė:
Gal kas gimde VGN? Israsant sako, kad jeigu kas blogai galima kteiptis per kazkiek laiko, gal galite patikslinti? Visai is galvos isejo ka ten sake, o dabar taip re…
Skambinkite drąsiai į Akušerinį skyrių, (8 5) 269 53 63 turėtų paaiškinti. Lyg mėnesį po gimdymo, aš ir tiksliai nepamenu. Žinau, kad ir nuvažiavus pakonsultuoja
Man pogimdyviniai "dziaugsmai"-sutino pedos... Skaiciau kad su laiku susitvarko...Tikiuos snd mus paleis namo-ziauriai noriu, bet kol kas koridoriuje tokia tyla... Savaitgalis ir visi vangiai dirba arba gimdyviu kalnai...Beja lyginau sau visa laika Antakalni pries 2 metus ir dabar. Didziule pazamga. Ypac konsultuoja daug apie kudikoo maitinima ir prieziura. Kas vakara nauja akusere praveda paskaitele ko galima tiketis... Tikrai pries du metus nieko nebuvo panasaus...Kam reikia mokina maitinti vaikiukus. Zodziu matau didele pazanga jie padare situo klausimu...
kalistta parašė:
Man pogimdyviniai "dziaugsmai"-sutino pedos... Skaiciau kad su laiku susitvarko...Tikiuos snd mus paleis namo-ziauriai noriu, bet kol kas koridoriuje tokia tyla... …
O šiaip pilnos palatos?? Daug gimdyvių šiuo metu AGN?? ;)
kalistta parašė:
Palatos pilnos nuo ketvirtadienio. Bet mis isleodzia namo tai atsilaisvins ir daugiau manau isbaziojanciu bus...Nes po gimdymo ketvirtadieni ikele dvi. Tada ryte tr…
O Jus privačioje gulit palatoje?
kalistta parašė:
Man pogimdyviniai "dziaugsmai"-sutino pedos... Skaiciau kad su laiku susitvarko...Tikiuos snd mus paleis namo-ziauriai noriu, bet kol kas koridoriuje tokia tyla... …
man irgi kokos kaip kalades ... po pirmo gimdymo ilgokai tokia vaiksciojau gal pora savaiciu, dabar nakti pakelus kojas miegu tai ryte beveik nepatine.. sel AGN tikrai jauciasi skirtumas pries 2 metus, labai rupinasi ir klausineja kaip sekasi zindyti, ar ko reikia. dar gimdykloj paliko vaika ant manes kiek tik norejau, paklause ar kol mane sius noriu laikyti vaika, ar gali ji pasverti ir duoti teciui. tada vezant i palata net iki absurdo, veza mane su ta lova be jokiu remu ir apasaugu ir kisa man vaika, sakau nene bijau ismesti, jus neskit
vos ikalbejau, sako "vaikas turi buti su mama"
tikrai pozityvus pokyciai !
Editaaa parašė:
O Jus privačioje gulit palatoje?![]()
Po gimdymo buvau neprivacioje, nes nebuvo,bet kita diena gavom privacia...
kalistta parašė:
Po gimdymo buvau neprivacioje, nes nebuvo,bet kita diena gavom privacia...
Supratau,tikiuos ir mums pavyks gauti privačią palatą
Editaaa parašė:
Supratau,tikiuos ir mums pavyks gauti privačią palatą![]()
Na mes saviske snd atlaisvinam, paskubekit ir gausit
. Jie uzraso i eile. Kas pirmi pagimdo-tiem pirmenybe... Bent jau taip mum isdalino...
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai