augustina26 parašė:
nu duoda tie mus zirniukai![]()
![]()
![]()
![]()
As tai po tokiu fokusu bijau ir koja is namu kelt , neduok dieve spirs i sl.pusle ir nebus aplink tuoleto
augustina26 parašė:
nu duoda tie mus zirniukai![]()
![]()
![]()
![]()
As tai po tokiu fokusu bijau ir koja is namu kelt , neduok dieve spirs i sl.pusle ir nebus aplink tuoleto
Skarbonke parašė:
Ta vaikubaze.lt yra individuali veikla, idomu, kaip ten su garantija, jei bankrotas ar pan... Lyg ir neradau, kad LT dar kas nors siuos vezimelius pardavinetu... Ga…
Kokius butent, permeciau greit forumaz neradau lyg apie kuri kalbat
Tessa parašė:
Tai pries pora savaiciu buvo babycity nuolaida Stokke produkcijai apie 30 % kainos buvo kaip nauduotu geru, arba siulau Lenkijoje pasiziuret mes pirkom nauja visa k…
Kaip gaila, nepamatėm akcijos, tik kotrynoje matėm 15%. O Lenkijoje tai žiurėjom kažkokioje kiwi parduotuvėje, bet ten nebuvo ženkliai pigiau. O kur jūs pirkote?
Laurazija parašė:
Kaip gaila, nepamatėm akcijos, tik kotrynoje matėm 15%. O Lenkijoje tai žiurėjom kažkokioje kiwi parduotuvėje, bet ten nebuvo ženkliai pigiau. O kur jūs pirkote?…
Mes Varsuvoje pirkom tai irgi ant akcijos ir kurso pataikem gero
arba allegro.pl galit pasiziuret ten ir nauju ir nauduotu buna
Ineciukass parašė:
O kur tu gyveni? Man nieko visai nesake, kad ka reikia atsinesti. Ir net nepasake, jog buciau nevalgius... Nu zodziu. As gyvenu uk
Pas mus (JAV) negalima pries tyrima 12 valandu valgyti, gerti tik vandeni. Nuejus paima kraujo, duoda viena buteliuka gliukozes gerimo, po pusvalandzio paima krauja ir taip tris kartus. Is viso keturis kartus ima krauja ir tris buteliukus to slykstaus gerimo reikia isgerti.
peleda2016 parašė:
patogus jis? manevringas? nes parduotuvej jie visi taip atrodo, o kaip isties yra tai tik praktika pasako.na zadu ratu netampyti, laikyciau masinoj bagazinej, o lif…
Patogus ir manevringas, stumdant ji tuscia atrodo nesunkus, bet pabandziau isodinus dukryte isvaziuoti i lauka, tai jau yra ka stumti. Jei esate smulki ir kudute, tai gali buti per sunkus. Del lifto- jei jis senovinis, tai patekti su vezimu, reikalinga dar papildomai su rankomis pastumti tas duris i sona kad jis tilptu. Nera vezimas siauras
Epa1239 parašė:
As pirkau Tuti Tapu Tapu, man jis fainas ir isvaizdus , kitokio nenoreciau![]()
Kiek mokejote? Man jis labai patinka
sapnu_gaudykle parašė:
O geri daiktai neluzta niekada? Kaip gamyklinis brokas?maciau kad anksciau komentaruose rasete, kad galvojate pirkti kitoje salyje vezimeli, tai siuo atveju is …
Gyvenime nėra tekę naudotis garantiniu aptarnavimu nė vieno naudojamo daikto. Aišku nespjaunu į vandenį, dėl šventos ramybės tegu būna ta garantija, bet įsigijusi prekę negalvosiu kasdien, kad va čia kažkas negerai ir pan.
Daug metų dirbu su žinomiausiais LT ir kt šalyse eshopais, visada yra grąžinimo galimybė. O jau nuo kiekvieno eshopo priklauso ar tai bus 14, 30 ar 365 dienos. Tam ir aš renkuosi pagal sąlygas kur man geriau pirkti ir Jūs savo ruožtu darote tą patį
Gautą prekę, o dar ir nepigią, visą išnarstysi po kaulelį, todėl gamyklinį broką 99% atvejų gali aptikti iškart.
Garantinio aptarnavimo atveju pardavėjas Lietuvoje daugeliu atveju prekę siunčia gamintojui. Jeigu jis prekę taiso pats, tikrai gali kilti klausimas dėl prekės originalumo ir pan. Aišku tas daugiau galioja kalbant ne apie kokią buitinę techniką, o apie tokias prekes kaip vežimus. Nors ir su kitomis prekėmis būna visko. Tai jeigu moki kalbą ir gali be tarpininkų bendrauti su gamintoju garantinio klausimais, tai nematau jokių problemų
Džiaugiuosi, kad išsirinkote vežimą. Tikiuosi jis pateisins visus Jūsų lūkesčius ir į garantinį kreiptis nereikės
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai