fomera parašė:
Sveikos,
Milly vežimėlių Gariūnuose nėra
fomera parašė:
Sveikos,
Milly vežimėlių Gariūnuose nėra
Joly22 parašė:
Gal kalcio, o ne magnio trūksta. Bet kai man niekad netraukia, tai menka aš patarėja. Aš iš viso nieko negeriu. Pradžioj tik foline ir d vitaminą, nes pasidariau ty…
Su D vit aš taip pačiai - gėriau, nes labai žemas lygis buvo, dabar nežinau koks, bet irgi nutraukiau. Vakar prie jūros buvau, "truputį" nusvilau
Bet manau D vitamino jau atstačiau į normos ribas, ir dar žada saulėtus orus, reik naudotis proga lauke pabūt
As ir nesu uz vitaminus, bet jau mano gine labai taktiskai pasiule gerti man kas antra ar trecia diena po tabletyte, nes naujausiose seminarose kalbama, kad vistik tai nera mitas, kad ju nestumo metu reikia ir truksta, o ir nestukes nevisada troksta daryti pastovius visu mineralu kraujo tyrimus taip daznai kaip kinta jie organizme, vistik vaikutis nesiojamas 40 savaiciu. Zodziu geriu as juos nors ir nesu suzaveta. Geriu dar magni, nes traukia abi kojas, o kalio niekas neisrase ir nerekomendavo gerti, bet cia jau jusu zinoma apsisprendimas ir prisiimimas atsokomybes ar pasidaryt pries tai kraujuka reiktu.
Aš gal pernelyg geros nuomonės apie save
Bet laikau, kad valgau sveiką maistą - daug daržovių, uogų, vaisių.Nors... Nėštumo metu atsipalaidavau ir leidžiu sau tai, ko neleidau prieš pastojant (nes ir prisižiūrėjau, kad pavyktų pastot, pagimdžius vėl reiks grįžt prie to). Ir vis tik mielai pasidaryčiau kraujo tyrimus, nors ir kas savaitę (man labai patinka kai ima kraują
), bet, deja, čia niekas to nežiūri, tik bendrą.
Tai dar kartą, primenu savo klausimą
Gal žinot, ko tiksliai klausti, kokius parametrus žiūrėti, sprendžiant ar saugu skristi?
Joringė parašė:
Aš gal pernelyg geros nuomonės apie saveBet laikau, kad valgau sveiką maistą - daug daržovių, uogų, vaisių.Nors... Nėštumo metu atsipalaidavau ir leidžiu sau ta…
Na as ivedziau i google vitaminu ir mikroelementu tyrimai ir nemazai ismeta. Ka nestukas tiria dazniausiai tai kali, magni, vitamina d, gelezi
Ugni@ parašė:
Na as ivedziau i google vitaminu ir mikroelementu tyrimai ir nemazai ismeta. Ka nestukas tiria dazniausiai tai kali, magni, vitamina d, gelezi![]()
Aš ne Lietuvoj, čia UK kaži ar išsiprašyčiau tų tyrimų, o mokamai jei eini, tipo privačiai, tai jie nemėgsta, tada atseit visad eik privačiai. Ir šiaip aš jau čia savigyda užsiimu
Žolytės, arbatytės, mama vaistų iš Lietuvos atsiunčia. Kad ir pvz. Iš oro nustatė šienligę. Išrašė purškaliuko. Tik dabar paskaičiau, kas per daiktas - kortikosteroidai. Nemanau, kad sveika, ypač nėštumo metu. Mečiau tuos vaistus velniop, išsiskalavau nosį su druskos tirpalu ir - vuolia. Nosis atsikimšo akimirksniu ir slogos nebebuvo. O tas daktariūkštis net nepasiūlė nusipirkt jūros vandens nosiai skalaut. Nuklydau į lankas
Bet ką norėjau pasakyt - čia londonas, žmonių milijonai, ir esu čia tik statistinis vienetas. Neužsiima jie čia tokiais "žaidimais". Gerk vitaminus ir gyvensi šimtą metų. Ir paracetamolio nepamiršk
Nu kadangi nesu į koki konclageri uždaryta, valgau tikrai pagerintai, aš tu sintetinių vitaminų tikrai negersiu. Daržovių tiek ir tiek prisiauginu visokių, jautieną tik valgau iš eko natūraliai užauginta iš kaimo patikimų žmonių, nusipirkau 6 vištas ir gaidi
kiaušiniai tobuli
uogas kemsu įvairias. Žodžiu...
Gyd mano irgi sakė negerti jokiu, kraujas geras, hb 133. Taip kad rami kaip belgas tuo klausimu
O dar kai priskaiciau, kad tie sintetiniai vitaminai kaupiasi riebaliniame sluoksnyje dėl ko paskui alergijos kyla... Visa gyvenimą nesu jų gerus. Kol kas esu sveika kaip jautis
Joly22 parašė:
Nu kadangi nesu į koki konclageri uždaryta, valgau tikrai pagerintai, aš tu sintetinių vitaminų tikrai negersiu. Daržovių tiek ir tiek prisiauginu visokių, jautieną…
Hb labai didelis, oho.. Čia šių savaičių toks?
Mano nėštumo pradžioj buvo apie 146, dabar 126, truputį ramiau, nes manau pas mane krešumas padidėjęs
Beje, kaip su spaudimu reikalai? Pas mane apie 120/75, bet pulsas ir iki 95 užkyla, ir dar daugiau
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai