Joly22 parašė:
Itariu simfizitasBet pasiskaitykit požymius
![]()
ooooooooooo... reiks pasiskųst ginekologei. is aprasymo skamba panasiai
Joly22 parašė:
Itariu simfizitasBet pasiskaitykit požymius
![]()
marygold parašė:
![]()
Ir nieko ji nepadarys,tam padės tik gimdymas o mums dar toli iki jo taip kad reiks kentėti,man jau senokai šis malonumas ir echoskopuotojas patvirtino sinfizitą,bet kas iš to vistiek nieko negali padaryti reikia daugiau pagulinėt ir būtinai diržą nėščiosios nešioti
BoružėEsu parašė:
Sveikigal zinot kokiu atsiliepimu apie zippy vezimelius?
![]()
Turiu zippy verdi vežimėlį, dar neišbandytas, bet tiesa sakant man asmeniškai jie yra patogūs, visų pirma kainos atžvilgiu ir patogumo.
na bet čia žinot kiekvieno pasirinkimas. Dar daug kas renkasi rico nano vežimėlius berods.
sandramar parašė:
tu vezimeliu db pilna. aspati neissirenku niekaip.
anglijoj tai taip,bet Lietuvoj ziuriu arba zippy arba emaljunga......ir man is ju nei vienas nepatinka :)))
innnnn3 parašė:
Ir nieko ji nepadarys,tam padės tik gimdymas o mums dar toli iki jo taip kad reiks kentėti,man jau senokai šis malonumas ir echoskopuotojas patvirtino sinfizitą,bet…
O tai jus domejotes ta liga? Ar gine pastoviai matuoja? Nes as buvau sau pasidarius diagnoze tai paskui gibe nuramino kad tikrai ne nes jei taip tai ir paciai gimdyt lb pavojinga jei didelis jis yra. Kiek pati skaiciau kad jei pati gimdysit ir jei bus dyidelis tarpelis tas tai galit visam gyvenimui problemu prisidaryt neisgydomu. Nu pasidomekit daugiau ta tema nes pavojingas jis yra.
Nu va, šiandien naktį pirmas kartas nėštumo metu kai mėšlungį sutraukė. Ir kaip tyčia magnį esu nustojusi gerti. Mažu dėl to, gal grįžt prie jo?
Man nieko nesiūlo gert, išskyrus pregnacare vitaminus, o aš labai priešiškai nusiteikusi prieš vitaminų kompleksus
Šiandien eisiu skano darytis, kaži ar bus placenta pakilusi. Ne daktarė darys echo, o echoskopuotoja. Ko man klausti, bandant įvertinti riziką skrydžio metu? Ar placenta nėra per žemai, koks gimdos kaklelio ilgis, kokia placentos padėtis - pirmaeiga ar ne? Kas dar? Mano atostogos turėtų prasidėti lyyygiai už dviejų savaičių.. Aš jų taaaaaip noriu...
Joringė parašė:
Nu va, šiandien naktį pirmas kartas nėštumo metu kai mėšlungį sutraukė. Ir kaip tyčia magnį esu nustojusi gerti. Mažu dėl to, gal grįžt prie jo?Man nieko ne…
Gal kalcio, o ne magnio trūksta. Bet kai man niekad netraukia, tai menka aš patarėja. Aš iš viso nieko negeriu. Pradžioj tik foline ir d vitaminą, nes pasidariau tyrimą, tai labai jo trūko. Dabar vasarą ir to nebegeriu.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai