Justynka parašė:
Net neabejoju kad ir Santariskese konvejeris... Siaip sako VGN yra geriausi kudikiui del savo bendros politikos (neduoda misinuku, moko kaip maitinti ir t.t.) Bet t…
Oj zinokit Kauno Klinikose nemazesnis konvejeris
Justynka parašė:
Net neabejoju kad ir Santariskese konvejeris... Siaip sako VGN yra geriausi kudikiui del savo bendros politikos (neduoda misinuku, moko kaip maitinti ir t.t.) Bet t…
Oj zinokit Kauno Klinikose nemazesnis konvejeris
ichora_ parašė:
Taip, vaikuina visgi mūsų leliukui gims jau beveik saltuoju periodu, tai ir slogos ir kosuliai ir temp bus. Bent man tempti vaika kiekvienam nusikosejimui tikri…
Tokius mažus kleckiukus dar ir kaip logiška vežti apžiūrėti gydytojai (ar atsivežti ją į namus). Nes temperatūra, kitos ligos, gali greit komplikuotis, kol jų imunitetas dar tik formuojasi. O ir šiaip juos ten kas mėnesį reik vežt tikrint profilaktiškai
O kūdikiukams beveik visada nosis būna užgulusi pirmus mėnesius, tai visai normalu, nereikia maišyti su sloga.
Nežinau, aš vaistų jokių neperku. Gali prireikti kokių paracetamolio žvakučių, jei sirgs, bet gali ir neprireikti. Tai kam pirkti iš anksto, juk vis tiek konsultuositės su gydytoju prieš duodama vaistus.
O riek tikėtis, kad būsime visi sveiki ir nesirgsime
Vaistai turi galiojimo laika. Kai bus poreikis tada ir pirksit.
Nosytes atsiurbeja pirkau, vatos tamponelius, pagaliukus su vata. Cia visa vaistinele kol kas
Dar berods ligonine issduoda receptuka spiritui - bambutes valymui. Daugiau tikiuosi nieko nereiks.
Nors musu vaikiukai gims saltuoju periodu. Musu rupestis saugoti juos nuo siaucianciu virusu. Gali tekti riboti lankytoju kieki ir paprasyti supratingumo bei su slogom ir kosuliais artimuju nesilankyti. Maitinant krutimi vaikutis taip pat stiprina imuniteta.
Nusiteikim teigiamai - kad augsim taip, kad nuo pirmu dienu vaistu nereiks
ichora_ parašė:
Taip, vaikuina visgi mūsų leliukui gims jau beveik saltuoju periodu, tai ir slogos ir kosuliai ir temp bus. Bent man tempti vaika kiekvienam nusikosejimui tikri…
Nepirksiu nieko, turiu mama medike, paskambinsiu ir paklausiu ka daryti
vyras nuvaziuos ir nupirks jei ka
mama_kaunas parašė:
Mano prieaugis jau beveik 14kg, 36sav. Apetitas visai nemazeja![]()
Beje pagaliau vakar suzinojom lyti - turesim mergyte. Esam lb laimingi, broliui bu…
Sveikinu! Kaip faina - porike
As siandien buvau pas gydytoja. Mano prieaugis irgi beveik 14kg, bet gydytoja sake as esu saunuole, labai geras prieaugis
nors man laaabai daug atrodo.
Paeme streptokokui tyrima, tikiuosi bus geri. O pirmadieni keliaujam i prenatalini, kad numatytu gimdymo dienai svori ir ugi, bet gydytoja nekeicia savo nuomones, jos manymu maziau 4 kg net nesitiketi
Del vaistu, mano nuomone, geriausi vaistai - patalpu vedinimas ir sloguojanciu ar kosinciu giminaiciu neisileidimas
as plaudama grindis labai megstu ilasinti arbatmedzio, isplovus dar kuri laika jauciasi kvapas, man net kvepuot lengviau pasidaro. Tokia bus mano vaistinele - sviezias oras ir arbatmedzio aliejus
kuo maziau vaistu vaikui, tuo geriau.
lazdlaur parašė:
Del vaistu, mano nuomone, geriausi vaistai - patalpu vedinimas ir sloguojanciu ar kosinciu giminaiciu neisileidimasas plaudama grindis labai megstu ilasinti arb…
Pritariu
kuo mažiau vaistų, tuo geriau. Vedinimas, naturalios priemones, aliejukai (pagal amziu), grudinimas, grynas oras, maitinimas krutimi - visas komplektas, kad ligu isvengtume
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai