zmama parašė:
Bendravom ir mes SM, bet man atrodo, kad jis jau mirstantis forumas![]()
Ir gaila labai ☺tokią nostalgiją kelia..
zmama parašė:
Bendravom ir mes SM, bet man atrodo, kad jis jau mirstantis forumas![]()
Ir gaila labai ☺tokią nostalgiją kelia..
Ivyda parašė:
Mamytės, kurių vaikučiam nuslinko plaukučiai pakaušį, nebūtinai tai reiškia rachita? Gydytoja mūsų nebedirba :\ pamačiau, net išsigandau
Tikrai nereiškia. Dažniausiai ir išslenka tie pirmieji ☺
mama_kaunas parašė:
As kolkas BB gultuke laikau tik pirmoje padetyje![]()
Bet gana daznai as ja laikau gultuke, buna, kad dienos metu ten ir pamiega. Nezina…
Mes irgi kol kas tik su pirma pakopa bendraujam, o miegot diena jame tenka irgi ne 1 karta
Ivyda parašė:
Mamytės, kurių vaikučiam nuslinko plaukučiai pakaušį, nebūtinai tai reiškia rachita? Gydytoja mūsų nebedirba :\ pamačiau, net išsigandau
Nebutinai. Musu berniukas irgi pliktelejo pakausio srity, tai daktare sake duot 2 lasiukus vitamino D vietoj vieno. Suminkstejimu pakausyje sake nera (cia vienas is pozymiu, mano drauges vaikui buvo nustatyta lengva rachito forma, buvo suminkstejes pakausis kazkur ten, bet susitvarke viskas padidinus vitamino D doze), pakausis neprakaituoja, galvos netrina guledamas, tai tas pliktelejimas savaime nieko baisaus.
No-sugar parašė:
Idomu ar faceboke spalinuku grupe gyvuoja dar?![]()
Gyvuoja ir ne viena
No-sugar parašė:
Idomu ar faceboke spalinuku grupe gyvuoja dar?![]()
O tai yra kažkokia būtent šio forumo? Aktyvi?
Ivyda parašė:
Ačiūnuraminot iki rytojaus
![]()
Parasykit ka sakys. Maniskei irgi nupliko, siandien net nebuvo laiko klausimams, taip skubejo jinai..
Sanga parašė:
Parasykit ka sakys. Maniskei irgi nupliko, siandien net nebuvo laiko klausimams, taip skubejo jinai..
O jūs vis dar pas Tarutienę Antakalnio poliklinikoj lankotės? Mes kai buvom praeitą savaitę, tai irgi labai skubėjo, nes labai daug žmonių laukė.
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai