Saldiakimirka parašė:
Sveikos! Sakykit tos kurioms kamstis pasisalino, po kurio laiko pradejote gimdyti???
Diena pradejo salintis, nakti prasidejo saremiai, ryte pagimdziau
Saldiakimirka parašė:
Sveikos! Sakykit tos kurioms kamstis pasisalino, po kurio laiko pradejote gimdyti???
Diena pradejo salintis, nakti prasidejo saremiai, ryte pagimdziau
turtelis parašė:
Stebiu pilvo kietejimus.. buvo trys kas 10 minuciu po minute. Dabar ketvirtas po 8 min truko minute. Jei taip retes tarpai ir bus po minute jau cia aliarmas?![]()
Gali būti ;)
turtelis parašė:
Stebiu pilvo kietejimus.. buvo trys kas 10 minuciu po minute. Dabar ketvirtas po 8 min truko minute. Jei taip retes tarpai ir bus po minute jau cia aliarmas?![]()
ooooojjjjj, geras
o nemaudena? bet gali būti, how exciting
Svajotoja31 parašė:
ooooojjjjj, geraso nemaudena? bet gali būti, how exciting
![]()
Vienoj grupej mergina su tuo paciu kaip man dabar nuvaziavo apziurai ir ten 6 cm-irgi neskaudejo
tai net nezinau, eisiu po dusu tikrinti. Bet rodos daznejo daznejo iki 7 min ir pradejo reteti
Na va aš po spaudimo matavimo, pasedėjau dar tai ramybės būsenoj 117/76 pulsas 98, vaistininkė sakė pulsas dar šiek tiek aukštokas bet jau netoks
bet sakė toliau gert po 1tablt dopegyto
o dar prieš einant gėriau silpnos kavos puodelį, tai klausimas kava kelia spaudimą ar muša?
nes vienas teigia taip, kitas kitaip
turtelis parašė:
Vienoj grupej mergina su tuo paciu kaip man dabar nuvaziavo apziurai ir ten 6 cm-irgi neskaudejotai net nezinau, eisiu po dusu tikrinti. Bet rodos daznejo dazne…
Ohh gali būt, stebėk savę, gal jau veiksmas vyksta
man kietėjo savaitgalį lb kas 10-15 min,papykino dar tuo pačiu, pamaudeno pilvą ir nugarą ir va yra 1cm ,tikiuos sparčiau viskas eis
auksellis parašė:
Na va aš po spaudimo matavimo, pasedėjau dar tai ramybės būsenoj 117/76 pulsas 98, vaistininkė sakė pulsas dar šiek tiek aukštokas bet jau netoksbet sakė toliau…
Kava kelia spaudima ir nuo jos gali pulsas aukstas buti, nestumo metu ir taip pulsas padazneja, kai jis sieka apie 100, tai nieko tokio dar nestumo metu?
Indra109 parašė:
Merginos, atsiduriau ir as ligoninej ???taip visai netiketai, pas midwife nuejus pasakiau apie sumazejusius judesius, nusiunte i klinika, ten pamatavo judesius ir d…
O kiek jus laiko pernesiojote? O kaip suprasti tie skausimongi judesiai? As cia kai uk idomios man situacijos tokios
Saldiakimirka parašė:
Kava kelia spaudima ir nuo jos gali pulsas aukstas buti, nestumo metu ir taip pulsas padazneja, kai jis sieka apie 100, tai nieko tokio dar nestumo metu?
Pulsas čia dbr jau man geras, buvo dar auukštesnis 117
O aš girdėjus kad kava muša, o dbr man tai ir pasiteisino, mano močiutėj ta vadinama hipertenzija, o kavą geria ji, jai numuša spaudimą sakė
miglelyte parašė:
Soskės ??? kada davėt? Ar pačios maitinat? ? aš priskaičiau kad iki mėn neduot kad nebemokės paimt papulio tai db bijau duot nes gi ir taip įtrukęs skauda.. ?…
Ir vienai,ir kitai daviau nuo gimimo,su maitinimu problemu neturejau
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai