janina0623 parašė:
Džiaugiuosi, kad nei vienas lapkritinukas temperatūros neturėjo 👍😄 taip ir laikyt 🙂
Pas mus tai standartiskai, 3 dienos su temperatura, veliau kosulys/sloga...
janina0623 parašė:
Džiaugiuosi, kad nei vienas lapkritinukas temperatūros neturėjo 👍😄 taip ir laikyt 🙂
myliuuu parašė:
Sūnus mano dar neturėjo nei sykio nei slogos, nei kosulio...Čia gal dėl to jog vienas jis pas mus. Vyras vis stebisi, kad kiti vaikučiai daug serga, o aš sakau palauk darželio laikų arba va vyresnį brolį ar sesę turėtų irgi parneštų iš darželiukų ar mokyklėlių..
Kaip senai čia nebuvau, su vaikeliais nelabai turiu laiko 🤣
ririki parašė:
Pas mus va antra diena temperatura, ir vos vos pakoscioja. Ir ne nezinau ar verta kreiptis i gydytoja.
Žinokite aš tai tikrai kreipciausi į gydytoją. Kai viena diena tai dar ne, bet jeigu ilgai, tai tikrai geriau parodyti vaikelį 😊
LaukManes parašė:
Mamytės, pasidalinkite, kokius naudojate vežimukus? Jau mūsų pipiras nelabai telpa i sportinį iš 3in1. Manau, teks pirkti kitą, nors jau ir vaikšto, bet dar greitai…
Mes irgi vis dar 3in1 naudojam, norėtųsi erdvesnio, bet vis atidėlioju pirkimą, tikėdamasi, kad kai atšils, mažiau prirengtam dar bus gerai. Bet taip, jei nusimato kelionė, reiktų kažkokio kitokio ☺
Vežim
LaukManes parašė:
Mamytės, pasidalinkite, kokius naudojate vežimukus? Jau mūsų pipiras nelabai telpa i sportinį iš 3in1. Manau, teks pirkti kitą, nors jau ir vaikšto, bet dar greitai…
Vežimėlio klausimas ir mane lb domina.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai