giliuke17 parašė:
mamytes, abejoju del rudeninio kombio dydzio, musu pupa yra 67 cm ugio, dabar jau nesiosim 74 dydi, tai galvoju ar kombi pirkt 74 dydzio ar 80?
As tai didesni pirkciau. Man atrodo 74 uztektu porai menesiu,nu gal trims
giliuke17 parašė:
mamytes, abejoju del rudeninio kombio dydzio, musu pupa yra 67 cm ugio, dabar jau nesiosim 74 dydi, tai galvoju ar kombi pirkt 74 dydzio ar 80?
As tai didesni pirkciau. Man atrodo 74 uztektu porai menesiu,nu gal trims
amiunte parašė:
Manau, kad kokį obuolį patroškintą ir dabar galit duoti. Gal bananą-tik jis kietina vidurius. Slyvų tyrę galit bandyt. Aš obuolį į daržovienes įmetu. Moliūgas, bulv…
O kada jūs pradėjote duodi du kartus dienoje košytes? Mes dabar tik pietu laike valgom košyte. Kaip maždaug reikėtu suprasti, kad jau lelius yra pasiruošes košytes gauti dukart dienoje?
Reikės būtinai išmeginti jūsų receptą su bulve, moliūgu ir obuoliu, gal ir maniškei patiks
O ką galima maišyti su cukinija?
YoungPanda parašė:
O kada jūs pradėjote duodi du kartus dienoje košytes? Mes dabar tik pietu laike valgom košyte. Kaip maždaug reikėtu suprasti, kad jau lelius yra pasiruošes košytes …
Kodėl jūs taip skubate? Ar ir dabar ne dėl savęs klausiate? :)))))
Kitos temose su jumis dalinosi nuorodomis pasiskaitymui apie primaitinimą-jose yra atsakymai į visus jūsų klausimus. Jūs pati puikią knygą turite
Receptų taip pat yra internete arba pvz aš turiu knygą Mažylio receptai.
GruodisBalandis parašė:
Kokius grikius duodate? Nupirkau Mamuko-siaubas rupiai sprangus.
o as kaip tik norou siandien isbandyt Mamuko, turiu meginuka..
Ar galit paaiškinti kaip yra is tikrųjų? Visur rašoma, kalbama, kad negalima kūdikiu ramstyti pagalvėm, kad jie patys išmoks sedeti, reikia tik prilaikant juos, kad darytų “atsilenkmus”. O cia, tevu darželyje, prie penkiu mėnesiu rašo, kad ramstykite pagalve, kad vaikas pratintusi sedeti. Pasimečiau
Ievlampija parašė:
Ar galit paaiškinti kaip yra is tikrųjų? Visur rašoma, kalbama, kad negalima kūdikiu ramstyti pagalvėm, kad jie patys išmoks sedeti, reikia tik prilaikant juos, ka…
Meskos paslauga yra tas ramstymas. As dar pas kinezeterapiaute, penktafieni tikslinausi. Sake, kad negalima, nereikia ramstyti. Treniruoti, mokinti, prilaikyti ir patys ismoks.
snow_white parašė:
o as kaip tik norou siandien isbandyt Mamuko, turiu meginuka..![]()
Nezinau, kaip kitu rusiu. Gal geros, bet grikiu pavojingos tikrai. Parasiau ir paciam gamintojui, laukiu atsakymo. O gal visi grikiai tokie? Ir reikia ju miltus dar karta permalti? Avizas ir ryzius ekologiskas kosytes perku sveicariskas lyg ir bei hipp’o-puikiai valgo ir koktbe gera.
E.Va parašė:
Meskos paslauga yra tas ramstymas. As dar pas kinezeterapiaute, penktafieni tikslinausi. Sake, kad negalima, nereikia ramstyti. Treniruoti, mokinti, prilaikyti ir p…
O man dvi kinezeterapeutes pasake, kad galima ir reikia...kosmosas...tiesa, tik po to, kai kojytes i burnyte pradeda kisti pats
mes dar nekisam, bet pasedim nemazai (be pagalviu)
Ievlampija parašė:
Ar galit paaiškinti kaip yra is tikrųjų? Visur rašoma, kalbama, kad negalima kūdikiu ramstyti pagalvėm, kad jie patys išmoks sedeti, reikia tik prilaikant juos, ka…
As esu pastebejusi, kad cia daznai pateikiama informacija tai viena kitai priestarauja
kaip ir rase viena mamyte, neramstykit. Be to, kai lankiau mankstas klausiau apie sedejima sportiniam vezimely, kai pats dar nesedi, tai man nerekomendavo sodint
GruodisBalandis parašė:
O man dvi kinezeterapeutes pasake, kad galima ir reikia...kosmosas...tiesa, tik po to, kai kojytes i burnyte pradeda kisti patsmes dar nekisam, bet pasedim nema…
Nu va, kaip akirtingai sako :/ as tai neramsciau ir neramstysiu.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai