Emegė parašė:
O dėl tyrimo vitamino D reik kreiptis pas šeimos gydytoja?nes ji mums visada iš niekur nieko nusprendžia kiek duot lašiuka, pradžioj liepė po viena lašiuka paskui d…
Mes darėm privačiai ;) Antėjoj spalio mėnesį akcija 7,9€ ;)
Emegė parašė:
O dėl tyrimo vitamino D reik kreiptis pas šeimos gydytoja?nes ji mums visada iš niekur nieko nusprendžia kiek duot lašiuka, pradžioj liepė po viena lašiuka paskui d…
Mes darėm privačiai ;) Antėjoj spalio mėnesį akcija 7,9€ ;)
Erica1 parašė:
O kada siūlysite? Prieš miegą? Po valgių?
Valgio metu ir po valgio, manau 🤔🙄
Ilgaplaukė22 parašė:
Valgio metu ir po valgio, manau 🤔🙄
Kad man atrodo, valguo metu nesiūlyti. Tik po valguo. Bet galiu klysti
Braskinuke parašė:
Anteja mažiukams iš piršto daro vit D 🙂 Vaikutis net nesureagavo
Ačiū
Vėsa parašė:
Kad man atrodo, valguo metu nesiūlyti. Tik po valguo. Bet galiu klysti
Man atrodo pieno nesiūlyti valgio metu, o tik po valgio. Vandens galima 😉
Ksija parašė:
Merginos, kurios darėt savo mažiuliams vit. D tyrimus, parašykit, ar iš piršto ėmė kraują? Ar įmanoma padaryt šį tyrimą imant kraują ir iš pirštuko? Mūsų pediatrė …
Mes darėm Antėjoj. Ėmė iš piršto ir rezultatus atsiuntė dar tą pačią dieną. O spalį ten dabar dar ir pigus tas vitamino d tyrimas.
loveliness@ parašė:
Mamytės, kaip manot, normali tokia reakcija po meningokoko skiepo ir temperatūra antrą parą ~37.8
Mum tokio paraudimo nebuvo bet temperatura buvo pakilus nors per pirma skiepa nieko nebuvo:/
Ksija parašė:
Merginos, kurios darėt savo mažiuliams vit. D tyrimus, parašykit, ar iš piršto ėmė kraują? Ar įmanoma padaryt šį tyrimą imant kraują ir iš pirštuko? Mūsų pediatrė …
Ėmė iš venos (Vilniuje, MDGC), kiek ilgokai kol rado, visas įvertino ir ėmė iš rankutės venos, bet nei vienos ašaros vyrukas neišleido. Siūlau tikrai pasidaryti, aš duodavau po lašiuką, bet vis tiek turim perdozavimą 🙈
loveliness@ parašė:
Mamytės, kaip manot, normali tokia reakcija po meningokoko skiepo ir temperatūra antrą parą ~37.8
Normalu. Mums dar ir isbere smulkiai butent tik ta slauni i kuria dure. Reakcija tokia gavos nors po pirmos vakcinos taip nebuvo. Bet po 4d praejo.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai