mattina all alba parašė:
Žiūriu, gerai gaudais šituos reikaluos🤭 o tarkim grįžus ir padirbus kelis mėnesius, gali imt tretiems metams dar vpa ar ne? Na čia tokiu atveju jei reiktų...…
Galima
mattina all alba parašė:
Žiūriu, gerai gaudais šituos reikaluos🤭 o tarkim grįžus ir padirbus kelis mėnesius, gali imt tretiems metams dar vpa ar ne? Na čia tokiu atveju jei reiktų...…
Galima
Prasidėjo mamų mugė, tai tos, kurios lankotės joje, turėkit omeny
šį kartą ne tik pavasario/vasaros drabužiai, bet yra ir šaltojo sezono
Tik šį kartą labai nusivyliau, nes nežinau ar toks amžius, kad vaikai labai sunešioja drabužius, ar tiesiog labai stipriai nuleista organizatorių kartelė drabužių kokybei, bet nebuvo iš ko rinktis (kai anksčiau nežinojai ką pasirinkti geriau)
O ir į kainas, ypač daiktų reikia labai žiūrėti, kaip pvz ikea pakojukas pačioj ikea kainuoja 2,59, o čia radau už 4 eurus...
fica parašė:
Prasidėjo mamų mugė, tai tos, kurios lankotės joje, turėkit omenyšį kartą ne tik pavasario/vasaros drabužiai, bet yra ir šaltojo sezono
![]()
Manau, tokio amžiaus labai nunešioja drabužius. Aš į saviškio žiūriu, tai dauguma bus išmetimui. Maistas, purvas, žolė...
fica parašė:
Prasidėjo mamų mugė, tai tos, kurios lankotės joje, turėkit omenyšį kartą ne tik pavasario/vasaros drabužiai, bet yra ir šaltojo sezono
![]()
Aš irgi buvau prieš porą dienų ir susidariau tokią pačią nuomonę - rūbai labai sutrinti, kainos neadekvačios (pvz. Lupilu megztinis, nešiotas ir 10€, kai nauji ten tiek nekainuoja!), bet gerai paieškojus galima rasti ir neblogų daiktų. Aš apipirkau darželiui ir į lauką rudeniui/žiemai maikių, suknelių, megztinių, šiltų golfukų. Jei mugė būtų vykusi dar iki karantino, būčiau pirkusi ir vasarai, o dabar apsipirkau trumpus rūbus dar iki mugės.
Liolik123 parašė:
Manau, tokio amžiaus labai nunešioja drabužius. Aš į saviškio žiūriu, tai dauguma bus išmetimui. Maistas, purvas, žolė...
Mano vaikas irgi labai sutepa drabužiis ir sunešioja batukus, pasirodo.ne mano vienos toks 😀
Ievos mama parašė:
Aš irgi buvau prieš porą dienų ir susidariau tokią pačią nuomonę - rūbai labai sutrinti, kainos neadekvačios (pvz. Lupilu megztinis, nešiotas ir 10€, kai nauji ten …
Aš radau, bet lyginant su ankstesniais apsipirkimais per pus mažiau, bet tyrinėjau kiekvieną etiketę ir labai rinkausi drabužėlius. Pririnkau praktiškai tik iki rudens ko gali reikėti. Nes mano princas drabužių gadinimo asas, tai aš jų tiek per sezoną priperku, kad kitos 2 vaikus ne teplius užaugintų su jais
apie batus net nekalbu. Pavasariui nupirkau naujus geox kedukus, tai praėjus savaitei jau buvo nubalnotas visas priekis, nes važinėjosi su pasispiriama mašina 🙈
Labiausiai džiaugiuosi liemene į lauką, kurią vakar nupirkau, nes turėjo tik labai šiltą ir tokiu oru jau per šilta jam buvo su ja, o dabar pirkau tarpinę tik už 4e, o kokybė kaip naujos.
Bet kainomis ir kokybe apskritai tai pasibaisėjau. Vakar vyrui net pasakojau apie žaislus. Nuėjau pasižiūrėti, tai mašinos supakuotos be rato ir po 6-10e, motociklas su spidermenu, kuris be rankos! Berods už 10 e. Kosmosas kažkoks!
fica parašė:
Mano vaikas irgi labai sutepa drabužiis ir sunešioja batukus, pasirodo.ne mano vienos toks 😀
Batukus tai stengiuosi pirkti tik su gumine apsauga ant nosies, na kai padas į priekį tarsi prasiilgina. Jau to su pirmais vaikais išmokau, kitaip visi batai bus nubalnotom nosim 😁. Dabar vasarai tai basutės pirkau internetu. Tik su dydžiu nepataikiau, tad iki vasaros pabaigos tikrai išaugs.
Liolik123 parašė:
Batukus tai stengiuosi pirkti tik su gumine apsauga ant nosies, na kai padas į priekį tarsi prasiilgina. Jau to su pirmais vaikais išmokau, kitaip visi batai bus nu…
Kai su kaimyne kalbėjom apie batukus ir pasakiau, kad pirkau prieš savaitę (tuo metu), mačiau jos reakciją pažiūrėjus į vaiko batus 😀😀 dabar ir aš antrus nupirkau su gumine nosim, o vasarai tik uždaras pirksiu, nes kitaip nusidaužys pirštus tikrai, nes krenta kasdien. Kartais atrodo, kad jam su koordinacija ne kas
fica parašė:
Kai su kaimyne kalbėjom apie batukus ir pasakiau, kad pirkau prieš savaitę (tuo metu), mačiau jos reakciją pažiūrėjus į vaiko batus 😀😀 dabar ir aš antrus nupirkau s…
Taip, ilgai svarsčiau, ar uždarus sandaliukus ar basutes vasarai. Bijojau kad pirštus nusitarkuos, nes irgi lekia kaip akis išdegęs. Bet kol kas viskas gerai.
Sveikos merginos😊matau ne viena paskutiniu metu rašote apie vaiku lekima Ir kritimą 🤦🏽♀️kaip saugote savo mazuosius? Mūsų buvo jau kritus Ir tikrai skaudžiai, bet iš to nepasimokė Ir toliau varo visiškai neziuredama po kojom😞 mes aišku lekiam visad iš paskos bet tas kritimas yra sekundžių reikalas... kaip jus elgiatės, taip pat lakstot paskui?😀
erika.u parašė:
Sveikos merginos😊matau ne viena paskutiniu metu rašote apie vaiku lekima Ir kritimą 🤦🏽♀️kaip saugote savo mazuosius? Mūsų buvo jau kritus Ir tikrai skaudžiai, bet …
Dažniausiai leidžiu jam daryti, ką nori, tegul eina, griūna, šokinėja. Kažkaip gan nejautrus vaikas šiuo klausimu, neverkia nukritęs, būna su mėlynėm ir guzais visas, bet čia vaikystės smagumas ir yra. Mama ir močiutės gal labiau prižiūri, bet šiaip gan laisvai pas mus auga.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai