2019.06.23 13:27 (prieš 6 m.)
Sveikos mamos. Atėjau pasipasakoti, padrąsinti kitas ir svarbiausia padėkoti mamoms kurios pasidalino savo patirtimi kaip naktį išgyventi be mp! Tai pasirodo misija įmanoma! Pabandem prieš gerą savaitę. Pasiliko miegoti su tėčiu. O aš kitam kambary gulėjau ir beveik valandą klausiau kol mano vaikas gailiai verkė supamas tėčio.. nebeiskenciau, atėjau, pamaitinau, likau miegoti kartu. Tad planas nepavyko.. bet po poros dienų radom du pirmuosius krūminius dantukus, tad naktys pasidarė ramesnės ir vėl pabandem miegoti atskirai. Situacija kartojasi, pirmas pabudimas vaikas verkia pusvalandį, ateinu, pamaitinu, bet ši karta užmigus palieku su tėčiu ir einu miegoti viena. Visa likusią nakties dalį mano vyrukai ismiegojo su vandenuku, soske ir pora pasupimu. Antra naktis buvo be jokių supimu. Porą kartų pabudo, atsigere vandens ir toliau pats griuvo miegoti. Kažkokia fantastika! Būčiau ir aš ramiausiai sau miegojus, bet porą kartų ėjau nusitraukti šiek tiek pieno nes jau skaudejo krūtinę.
Kaip bus toliau matysim, mes su vyru nusiteikę kad bus tik geriau 😊 dieną žinoma pasiprašo dar mp ir džiaugiuosi nes visiškai taip greitai dar nesu pasiruošusi nutraukti, bet naktys be mp tikrai tikrai įmanomos! Ačiū už įkvėpimą ir sėkmės toms kurios turi tokį planą 🌻