Imexx99 parašė:
Sveikos aš su klausimu,esu UK jau 3men nuejau tvarkytis Insurance number nors nedirbu ir darbo neturiu,siandiena atejo laiskas jog man jis atmestas nes nera butinas…
Turbut dėl tos priežasties, nes nedirbate ar nesimokote.
Imexx99 parašė:
Sveikos aš su klausimu,esu UK jau 3men nuejau tvarkytis Insurance number nors nedirbu ir darbo neturiu,siandiena atejo laiskas jog man jis atmestas nes nera butinas…
Turbut dėl tos priežasties, nes nedirbate ar nesimokote.
GMamyte parašė:
Turbut dėl tos priežasties, nes nedirbate ar nesimokote.![]()
Minejau nuejusi jog darbo ieskausi internetu ziurineju skelbimus,bet matyt to nepakako
Aciu uz atsakyma
Imexx99 parašė:
Minejau nuejusi jog darbo ieskausi internetu ziurineju skelbimus,bet matyt to nepakako![]()
Na aš nežinau, kaip ta sistema veikia, bet pati dėl NIN važiavau į pokalbį kai dirbau jau gal kokius porą mėnesių.
Imexx99 parašė:
Minejau nuejusi jog darbo ieskausi internetu ziurineju skelbimus,bet matyt to nepakako![]()
Na kaip skambinate kad gautumet app NIN paklausia visu duomenu kada esate atvykes ir ar gyvenate uk ir kam jums reikalingas NIN. O jus pokalbyje jau buvote turejote app ?
BIRMA parašė:
Na kaip skambinate kad gautumet app NIN paklausia visu duomenu kada esate atvykes ir ar gyvenate uk ir kam jums reikalingas NIN. O jus pokalbyje jau buvote turejote…
Taip buvau nuvykus Kovo 13
s-aite parašė:
Taip buvau nuvykus Kovo 13
Keista, jeigu sakete , kad ieskote darbo ir del darbo jum reikia butent keista kad atmete, bet tikriausiai patikrinon, kad esate jau pakankamai ilgai uk ir nesikreipet anksciau ir nedirbote niekur, tikriausiai del to ir atmete...
BIRMA parašė:
Keista, jeigu sakete , kad ieskote darbo ir del darbo jum reikia butent keista kad atmete, bet tikriausiai patikrinon, kad esate jau pakankamai ilgai uk ir nesikrei…
Labai idomiai bet manau butu paklause galbut ir del ilgo laikotarpio
s-aite parašė:
Sveikos,gal yra neštukiu iš Manchester,kurios privačiai lankesi pas ginekologe,arba medical centre?![]()
Labas, gyvenu Manchestery ir teko lankytis privaciai pas lenku ginekologe
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai