iviecka parašė:
sveikos merginos. gal kuriai teko cia uk pirkti iklota vaisiaus vandenu nutekejimui nustatyti? gal zinot kaip atrodo ar vadinasi? ir kur butu galima isigyti?
Labas ,bootse ju yra kaina apie £30. Prie nestumo testu pas mus bootse
iviecka parašė:
sveikos merginos. gal kuriai teko cia uk pirkti iklota vaisiaus vandenu nutekejimui nustatyti? gal zinot kaip atrodo ar vadinasi? ir kur butu galima isigyti?
muzikante parašė:
Otilij parašė:
Labas visoms,gal galit padeti,vaikelis gime,gimimo liudijima issiememe.Kaip susitvarkyti ta vienkartine ismoka ar dar kas priklauso kokie pinigeliai?,kokiu dok. rei…
https://www.gov.uk/sure-start-maternity-grant
Viskas nuosekliai paaiškinta ką kur ir kaip daryti, kad gauti vienkartinę 500£ išmoką
Labukas, norejau paklausti kada pirma kart su jumis susieke medwife? Man po pirmo gimdymo lietuvoje pasake antra kart kai busiu nescia kuo anksciau eit skydliauke tikrintis, db gyvenam uk ir kai gp pasakiau kad reik skydliauke man pasitiktint net neatkreipe demesio, tai laukti medwife ar ka man cia db daryt?
man db beveik 6 savaites.
burundux parašė:
Labukas, norejau paklausti kada pirma kart su jumis susieke medwife? Man po pirmo gimdymo lietuvoje pasake antra kart kai busiu nescia kuo anksciau eit skydliauke t…
Pirmas appointmentas čia yra tarp 8-12 savaitės, aš asmeniskai pirmą appointmentą turėjau 9 savaičių o pirmą skaną 12 savaičių. Iki to laiko jie išvis nelabai ką daro tad sunku pasakyti. O dėl ko būtent jums skydliaukę tirtis liepė?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai