Manijakė20 parašė:
Mes planavom puse metu. Ir kazkaip sumasciau kelios dienos pries mm pasidaryt nors itarimu jokiu nebuvo 😅 ir yra ! Tik labai neryskus 🤔
Matyt nuojauta
Manijakė20 parašė:
Mes planavom puse metu. Ir kazkaip sumasciau kelios dienos pries mm pasidaryt nors itarimu jokiu nebuvo 😅 ir yra ! Tik labai neryskus 🤔
Matyt nuojauta
Samanta199 parašė:
aš jauciu kaip man karšta galva.. turbūt turiu temperatūros ir savijauta silpna.. galvoju ar galima gerti paracetamoli ar kažką.. nes jau esu turėjusi persileidimą …
Mane peršalimas užklupo ir žema temperatūra laikosi, tai nieko negeriu nuo galvos skausmo. Arbatom gydausi ir viliuosi, kad greit praeis
tikiuosi, kad žema temp. nekenkia ankstyvam nėštumui... labai neatspari peršalimam pasidariau
Noriukė.94 parašė:
Vartoju duhastoną. Paskyrė gydytojas. Dabar ieškau leidžiamo progesterono. Gal pavyks išgelbėt
paprasykite vardinio recepto progesterono kapsulem i maksti, kiekviena nakti dedu, ir per maksti efektas greitesnis. Utrogestan 200mg caps N15
Samanta199 parašė:
aš jauciu kaip man karšta galva.. turbūt turiu temperatūros ir savijauta silpna.. galvoju ar galima gerti paracetamoli ar kažką.. nes jau esu turėjusi persileidimą …
Nesciosioms galima tik paracetamoli.;)
barbariska parašė:
paprasykite vardinio recepto progesterono kapsulem i maksti, kiekviena nakti dedu, ir per maksti efektas greitesnis. Utrogestan 200mg caps N15
Bandysiu nusipirkti. Kaip tik einu į vaistinę
Evelina321 parašė:
Sveikos, kiek laiko jums buvo kai pirma karta pas gine ejote?
6savaites man o seip kai suzinai kad laukiesi ir eini uzsiregistruoti tiesiu taikiniu pas gynekologe
pliuse parašė:
Sveikos, aš ir šiandien buvau pas gydytoją 6sav+1d. Jau mačiau pulsuojant širdutęžinau, kad labai anskti nubėgau (privačiai, pas mane tik lapkritį pol…
Kaip dziaugiuosi uz jus!!! Pati vakar pamaciau II juosteles penktadieni begsiu pas gydytoja nes irgi nerimas didelis. Pries 4men negimdini turejau tai si karta tikiuosi paties geriausio!
Noriukė.94 parašė:
Bandysiu nusipirkti. Kaip tik einu į vaistinę
Laikom ciurikus kad jum viskasbutu gerai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai