2020.03.18 10:53 (prieš 6 m.)
Augebe parašė:
Bet auka tai manau tikrai butina krikstijant, as gal del laidotuviu nelabai suprantu bet aukos ir yra baznycios pajamos visos
tai suprantu,kad turi but auka baznyciai.bet kazkaip suprantu,kad duot ir reikia,kai jau krikstija, o ne kelis menesius pries.tai mano puabrolis ir nuvaziavo be vokelio, net nesumastem.bet jei gali pakrikstyt belekaip ir belekokiom salygom (net per Skype), tai irgi...ar laikyt tai tikru krikstu.jei reikalauja dermavones, o davus vokeli is anksto leis bet kaip,nu tai irgi...cia kaip ir eina kai kurie tuoktis i baznycia, kurie nelabai Dievu tiki ar baznycioj nesilanko.
pussesere yra artima tikrai, tik kad sakau pastaruosius kelis metus retai besusitinkam, neberandam laiko. bet is kitos puses, tikrai, gimine yra gimine,kas benutiks, niekur jie nepradings, netikiu, kad mes su jais galetume kazko susipykt.o su draugais visko buna.sutariam tai su tais draugais labai gerai,nuo tada,kai emiau draugaut su savo vyru ir mus supazindino.ir seimom dabar bendraujam daug, kai pagausejimo sulaukem visi.
nenoriu but blogo pranase, bet maza ka,jei kokios skyrybos musu su vyru,tai draugai i stovyklas issiskirsto.o va jei mano pussesere,tai niekur nepradingtu
nors man grazesnis seimos pavyzdys, kokias vertybes diegia savo seimoj tai draugu.mes net daug ko mokomes is ju, kalbant apie vaiku auklejima ir pan.
tai vat ir sunku nusprest.