Svajone00 parašė:
Merginos, pries val ligoninej po apziuros nutekejo vandenys man. Atsiverimas geri 4 cm. Jau esu gimdykloj. Temperatura dingo. Galva tik plysta perpus. Saremiai pake…
sėkmės, lengvo gimdymo
Svajone00 parašė:
Merginos, pries val ligoninej po apziuros nutekejo vandenys man. Atsiverimas geri 4 cm. Jau esu gimdykloj. Temperatura dingo. Galva tik plysta perpus. Saremiai pake…
sėkmės, lengvo gimdymo
Ina. parašė:
Na ką vakar paguldė dės spaudimo į ligoninę, bet šiandien jau supuoju savo leliu ant rankų.nakti pasišalino gleivių kamštis. 12nuvežė į gimdykla. O puse 5jau gi…
sveikinimai
paiste parašė:
Aš ryte 8 val. išleidau vyresneli į darželį ir pajutau kaip vandenys tekėt pradėjo. Į priimamąjį atvažiavau su 7 cm kaklelio atsidarymu. Sąrėmiai nebuvo labai skau…
sveikinimai
Sveikinimai mamytėms kurios jau pasimatė su savo mažiukais!🥰 O aš vis laukiu kada gi jau ateis ta diena. 37 savaičių buvo prasidėję paruošiamieji visa naktį juo 12 iki 6 ryto kas 5 minutės reguliarus ir nei kiek ne prasivėrė kaklelis 😏 viskas tuo ir baigėsi būna į diena koki 6-7 paruošiamieji nereguliarus apačią spaudžia. Dabar pagal echo 39 savaitės tai laukiu ir nesulaukiu o taip nekantru jau 😀 numatyta gimdymo data lapkričio 1d. 😊
Sauluzel parašė:
Mano terminas ir 26ir sake neleis pernesioti, kaip ir jus baiminuosi skatinimo.
O jums klinikose neleido pernešioti(nžn miesto jūsu): man klinikose sakė laukti spontaninio gimdymo pradžios, o va poliklinikoje ginekologė šiandien gana kategoriškai pasakė, kad negalima pernešioti ir sius į klinikas...
Ina. parašė:
Na ką vakar paguldė dės spaudimo į ligoninę, bet šiandien jau supuoju savo leliu ant rankų.nakti pasišalino gleivių kamštis. 12nuvežė į gimdykla. O puse 5jau gi…
Sveikinu!!! 🤗😍
Ina. parašė:
Sveikinu 😍
paiste parašė:
Aš ryte 8 val. išleidau vyresneli į darželį ir pajutau kaip vandenys tekėt pradėjo. Į priimamąjį atvažiavau su 7 cm kaklelio atsidarymu. Sąrėmiai nebuvo labai skau…
Lengvas ir sklandus gimdymas, šaunu 😍
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai