Ina. parašė:
Na ką vakar paguldė dės spaudimo į ligoninę, bet šiandien jau supuoju savo leliu ant rankų.nakti pasišalino gleivių kamštis. 12nuvežė į gimdykla. O puse 5jau gi…
Neina spėti sveikinti 😱😱 tai sveikinu ir jus, ramių naktelių 🥰
Ina. parašė:
Na ką vakar paguldė dės spaudimo į ligoninę, bet šiandien jau supuoju savo leliu ant rankų.nakti pasišalino gleivių kamštis. 12nuvežė į gimdykla. O puse 5jau gi…
Neina spėti sveikinti 😱😱 tai sveikinu ir jus, ramių naktelių 🥰
Felia parašė:
Kaip smagu, kad jau pradedame susitikti su mažyliaisnet nesulaukiame lapkričio mėnesio. Man terminas lapkričio 20d. Tai jaučiu būsiu viena ir paskutinių 🤭…
Man 26, bet del GD gydytoja sakė, kad neleis pernešioti, tad geriau jau iki tol gimtu- nenoriu skatinimo
paiste parašė:
Šiandien mes švenčiame gimtadienį8.10 pradėjo tekėti vandenys, 13.44 gimė mūsų berniukas - 3560 g, 54 cm.
Sveikinu labai, labai sulaukus stebuklėlio 😍😍😍😍
Agnietė parašė:
Man 26, bet del GD gydytoja sakė, kad neleis pernešioti, tad geriau jau iki tol gimtu- nenoriu skatinimo![]()
Mano terminas ir 26
ir sake neleis pernesioti, kaip ir jus baiminuosi skatinimo.
Meta.kard parašė:
Nieko nesuprantu, kazkoki nauja pojuti šiandien jaučiu, pulsavima pilve, kas čia gali būti?? Iš pradžių galvojau, kad savo pulsą, bet nesutampa, leliuko pulsui per …
Gal žaksi?
Meta.kard parašė:
Nieko nesuprantu, kazkoki nauja pojuti šiandien jaučiu, pulsavima pilve, kas čia gali būti?? Iš pradžių galvojau, kad savo pulsą, bet nesutampa, leliuko pulsui per …
Tai gal žagsi lelius, ne? Maniškis kartais taip užsižagsi, kad net nemalonu taip pulsuoja
Aš ryte 8 val. išleidau vyresneli į darželį ir pajutau kaip vandenys tekėt pradėjo. Į priimamąjį atvažiavau su 7 cm kaklelio atsidarymu. Sąrėmiai nebuvo labai skausmingi,tačiau kai nuleido likusia dalį vandenų viskas gerokai įsibėgėjo ir 13.44 jau ant krūtinės laikiau savo berniuką
tad be plyšimų ir kirpimų nuo vandenų lašėjomo pradžios viskas užtruko 5,5 val.
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai