paiste parašė:
Šiandien mes švenčiame gimtadienį8.10 pradėjo tekėti vandenys, 13.44 gimė mūsų berniukas - 3560 g, 54 cm.
Sveikinimai ! ❤
paiste parašė:
Šiandien mes švenčiame gimtadienį8.10 pradėjo tekėti vandenys, 13.44 gimė mūsų berniukas - 3560 g, 54 cm.
Sveikinimai ! ❤
paiste parašė:
Sveikinimai
paiste parašė:
Kai atsigausit, lauksim gimdymo istorijos
As ir sian po vizito pas gydytoja. Taip praktiskai nieko nebutu ziurejus, nes sako nera reikalo listi, bet pasakiau kad uzvakar visa nakti buvo saremiai, pradzioj buvo kas 13-16 min, visai i ryta jau kas pusvalandi, tai patikrino rankom kakleli: kaip supratau sutrumpejes iki minimumo, kas sake pirmakartem uztrunka, ir prasiveres 3 cm. Sake termino jau netureciau sulaukt. Ir vairuot dar ir pati vairuoju, bet man asmeniskai jau sunku- nepatogu sedet, spaudzia viska, pilvas remiasi
paiste parašė:
Sveikinimai 😍😍
astulia_p parašė:
As ir sian po vizito pas gydytoja. Taip praktiskai nieko nebutu ziurejus, nes sako nera reikalo listi, bet pasakiau kad uzvakar visa nakti buvo saremiai, pradzioj b…
Ooo. Mano gimdos kaklelis vos 0,5cm ir irgi 3 cm prasivėręs. ✌🏻 Ligoninėj guliu. Aš taip tikėjausi, kad per šią naktį prasidės kas nors. Bet deja, nieko.. Sakė su tokiu kakleliu net ir dvi sav galima pravaikščiot :/
paiste parašė:
Sveikinimai!!!
LT88 parašė:
Ooo. Mano gimdos kaklelis vos 0,5cm ir irgi 3 cm prasivėręs. ✌🏻 Ligoninėj guliu. Aš taip tikėjausi, kad per šią naktį prasidės kas nors. Bet deja, nieko.. Sakė su t…
Tai man net nesake kad reiktu gult ar ka. Grizus namo ir laukiu. Sake jei noriu greiciau, myletis su vyru. Bet kad va po to seanso ir buna bemiege naktis
paiste parašė:
Didžiausi sveikinimai 😍💐
paiste parašė:
Sveikinimai 🤗😍
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai