ingiukas25 parašė:
Labas rytasyra yra
![]()
Ir kaip sekasi laukti?pas ka lankotes?kada gimdymo diena?
Man 10sav , laukiam antro vaikiuko, pakolkas lengvas nėštumas,namelis auga
Data rugpjūčio 27🤗
ingiukas25 parašė:
Labas rytasyra yra
![]()
Man 10sav , laukiam antro vaikiuko, pakolkas lengvas nėštumas,namelis auga
Data rugpjūčio 27🤗
Mindra parašė:
Man 10sav , laukiam antro vaikiuko, pakolkas lengvas nėštumas,namelis auga![]()
Kolkas neblogai, laukiam taip pat antro vaikučio. Pirmagimė mergyte tuoj švęs 3metuku gimtadieni
lankausi pas Juciene. Gimdymo data 2019 08 26
panasu, kad susitiksim gimdykloj kartu
kaip jus jaučiatės?
ingiukas25 parašė:
Kolkas neblogai, laukiam taip pat antro vaikučio. Pirmagimė mergyte tuoj švęs 3metuku gimtadienilankausi pas Juciene. Gimdymo data 2019 08 26
panasu, kad …
Oo geras🤗👏👏kai smagu, galbut ir susitiksim🤗lankausi pas Juciūtę😉gerai jauciuosi, tik lb greitai dideju🤔 su pirmu taip nebuvo😉
Mindra parašė:
Oo geras🤗👏👏kai smagu, galbut ir susitiksim🤗lankausi pas Juciūtę😉gerai jauciuosi, tik lb greitai dideju🤔 su pirmu taip nebuvo😉
Sako su antru nėštumu greiciau augama, turbut tiesa, nes su pirmu pastebima hau buvo tik i pati gala nestumo. O dabar ir tokia jauciuos balionukas
ingiukas25 parašė:
Sako su antru nėštumu greiciau augama, turbut tiesa, nes su pirmu pastebima hau buvo tik i pati gala nestumo. O dabar ir tokia jauciuos balionukas![]()
As snd prašlaviau hm nes jau netelpu i paprastus rubus...😊👍ar jau praneset darbdaviams tėvams ?
Mindra parašė:
As snd prašlaviau hm nes jau netelpu i paprastus rubus...😊👍ar jau praneset darbdaviams tėvams ?
Del darbdaviu nereikia sukti man galvos, nes nedirbu. O tevai zino, kazkaip nėjo nuslept, o kolkas dar dziaugiames tyliai
o jus? Dabar labai laukiu didziojo skano, tikiuosi augam graziai
Mindra parašė:
Niekas dar nezino, tik sesės😊🤗laukiam skano tada ir pranesim. Tuoj ir taip negalėsiu nuslept😊kada einat skano?
Man tai sunku nutylet, taip norisi jau pasakot
vasario 6d eisiu
ingiukas25 parašė:
Man tai sunku nutylet, taip norisi jau pasakotvasario 6d eisiu
![]()
As eisiu 5vasario...lb laukiu..tikiuosi viskas bus gerai
Mindra parašė:
As eisiu 5vasario...lb laukiu..tikiuosi viskas bus gerai![]()
Puikiai suprantu kaip jaučiatės, pas mane ta pati busena. Tiek laukiu, kad negaliu. Paskutinį echo turejau sausio 3. Tai lyg visa amžinybe
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai