Sall parašė:
Aha, pritariu. Man irgi su batais kosmosas, nieko aš ten paspaudinėjus nesuprantu ar dideli ar maži.🙈🤷♀️😅
Lygiai taip pat! Man visi sako paspausk bato nosi-jausi,nieko as nejauciu 🤣🤣🤣
Sall parašė:
Aha, pritariu. Man irgi su batais kosmosas, nieko aš ten paspaudinėjus nesuprantu ar dideli ar maži.🙈🤷♀️😅
Luuna parašė:
ar daug dar mūsų grupėj nekalbančių? maniškė vos kelis žodžius, viską rodo gestais arba pirštu. iš nesusikalbėjimo dažnai užeina pyktis ir rėkimas 😬…
Kalba po truputi pavienius žodžius, bet daugiau dar rodo
MLiepsna parašė:
Mhm, kai žieminių batų nosys kietos, nelabai paspaudi 😂😂😂
Būna dar vienas variantas, kai batai tinka, bet nešiotojai nepatinka, tada sako kad spaudžia 😂😂
Ingka parašė:
Mhm, kai žieminių batų nosys kietos, nelabai paspaudi 😂😂😂
Būna dar vienas variantas, kai batai tinka, bet nešiotojai nepatinka, tada sako ka…
Sita as pati naudojau 😅cia matyt mes visi praeje sita stadija 😅🤣
MLiepsna parašė:
Sita as pati naudojau 😅cia matyt mes visi praeje sita stadija 😅🤣
Turbūt 😂 aš šitą mažai naudojau, nes būdavo bėda tokio dydžio normalius batus išvis gauti 😂
Ingka parašė:
Turbūt 😂 aš šitą mažai naudojau, nes būdavo bėda tokio dydžio normalius batus išvis gauti 😂
Jus labai auksta,tai jums tikrai problema turejo but ano koja maza,tai man tik best pirstu ir nestis namo reikdavo 🤣
MLiepsna parašė:
Jus labai auksta,tai jums tikrai problema turejo but ano koja maza,tai man tik best pirstu ir nestis namo reikdavo 🤣
Tai taip, normalus normalaus ūgio žmonių gyvenimas 😂
Ingka parašė:
Tai taip, normalus normalaus ūgio žmonių gyvenimas 😂
🤣Kai pagalvoji,dabar jau kiek visko atsirade,o seniau? Mamos drauge pasakojo kaip vaiksciojo visa vaikyste su mazais batais 🤦
Kotrinkag parašė:
Sveikos mamos, kaip jūsų mažyliai? Ar daug kalba? Mano tik savo kalba kažką sako... , nei mama, nei teti nėra 🙄
Vyresnelis ilgai sava kalba kalbėjo. Palyginus, mažėlis pastoviai kaip papūga „mama/tete“ + sava kalba 😂
Jei vaikas supranta prašymą, kas jam sakoma ar parodo pats ko nori, skaitosi gerai.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai