ButterflyBaby parašė:
Maniske buna ir visa nakti ismiega , ir keliasi 1-2 kartus kartais pasitaiko ir daugiau , o ka kiti sako maziausiai reikia kreipt demesi , mes zinom kas musu vaikui…
Kaip šita gražuolytė jaučiasi po skiepų? Jau atsigavo?
ButterflyBaby parašė:
Maniske buna ir visa nakti ismiega , ir keliasi 1-2 kartus kartais pasitaiko ir daugiau , o ka kiti sako maziausiai reikia kreipt demesi , mes zinom kas musu vaikui…
EKVA parašė:
As zindyciau nors ir iki 2metu, tik kad kai pradejo kaltis dantys virsutiniai, o dabar turim viso 8 jau, tai iki krauju nukandzioja man spenelius, tai zindau tik 1k…
Mes turim 7 dantukus , kai tik isdygo irgi labai kandziojos , bet kaskart ikandus atimdavau kruti ir dabar zino , jei kas negaus ir nebekanda
justė. parašė:
Taip , jau vel linksma , guvi , judri
Mamos ar perkat kokius nors naujus transportus vasarai is tu stumdomu dviraciu serijos?balansinius?tuos stumdukus?Atsilikus esu nuo sitos temos ir naujoviu rinkoje:)Arba jeigu pazvelgti placiau gal rekomenduosit kokios veiklos,zaidimu vasarai?Mano bicui yra labai mazai pasiteisinusiu zaislu,nes viskas idomiau seses,idomiausias yra garsinis namelis kur ten uzdarai duria skleidzia garsa,nuleidi vandeni skleidzia garsa,na ir dar siek tiek veiklos kubas!Knygu skaitymu,vartymu dazniausiai uzsiiminejam,bet sakau gal ko nezinau idomaus pagal amziu:))))negaila butu investuoti,jei zinotul kad tikrai naudos,bet cia lb loterija,siaip dbr galvoju,kad nieko nesu jam ir pirkusi,du kramtukus,kuri man paciai labiau reikejo😁🙄viskas like nuo seses,arba deveta pirkta,arba dovanota,nors tu dovanotu as ir kitiem daug isdovanojau,nes tik vieta uzima!
Sashay parašė:
Mamos ar perkat kokius nors naujus transportus vasarai is tu stumdomu dviraciu serijos?balansinius?tuos stumdukus?Atsilikus esu nuo sitos temos ir naujoviu rinkoje:…
Mes pirkom triratuka, bet kaip ir sakot cia tikrai loterija, niekada nezinosi ar patiks ir ar ilgam 😀 Bet pripazinsiu, kad to triratuko tikrai man labiau reikejo 😀
Women. parašė:
Mes pirkom triratuka, bet kaip ir sakot cia tikrai loterija, niekada nezinosi ar patiks ir ar ilgam 😀 Bet pripazinsiu, kad to triratuko tikrai man labiau reikejo 😀…
Su gimtadieniu!!!🥳🎉🥳🎉🥳🎉🎈🎈🎈🎈🤗🤗🤗
justė. parašė:
Su gimtadieniu!!!🥳🎉🥳🎉🥳🎉🎈🎈🎈🎈🤗🤗🤗
Aciu! ❤️
Sashay parašė:
Mamos ar perkat kokius nors naujus transportus vasarai is tu stumdomu dviraciu serijos?balansinius?tuos stumdukus?Atsilikus esu nuo sitos temos ir naujoviu rinkoje:…
Sveiki, kolkas jokių balansinių nepirksiu, nebent kitais metais, nes dar tik vaikščioti pradeda, tai lai šitą išmoksta, triratuko nepirksiu nes kolkas būna vežime ir man jis patogesnis, turėjau pirmai dukrai nes vežime nebūdavo ji, o žaislai tai ir visi sesės jai įdomus, kraustyti pieštukines, atidenginėti flomasterius,dėliones mėtyti, žaisti su vandeniu, vyresnėlė turi kriauklytę kur vanduo per kraniuką bėgą, tai maudosi abi būna
smėlyje pasėdi... o šiaip iš kampo į kampą skuba ir ten savo tvarkas įvedinėja 😁
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai