PlanuojamKudiki parašė:
Aš jį karts nuo karto užsitepu tiesiog vietoj vazelino.
Tai jis ir yra kaip vazelynas 😁 geras daiktas, namie visada turiu. Vaikui žaizdas patepu. Kai prasikirtusi lūpą buvo, labai pagelbėjo, greit sugijo
PlanuojamKudiki parašė:
Aš jį karts nuo karto užsitepu tiesiog vietoj vazelino.
Tai jis ir yra kaip vazelynas 😁 geras daiktas, namie visada turiu. Vaikui žaizdas patepu. Kai prasikirtusi lūpą buvo, labai pagelbėjo, greit sugijo
Eelli parašė:
Aš irgi ji visur tepu, kai tik jo reikia. Man jis irgi patinka😊
Kaip mamytes laikotes? Kaip savijauta? Man paskytinem 2 dienom labai jau pilvo apacia spaudzia.ypac islipus is masinos net paeit sunku. Va galvoju ar manoji pusle spaudzia ar ruosias jau🤔🤔 kazkodel turiu tokia nuojauta,kad ankstuke gali buti.
Ar yra dar kuriai,kad spaustu pilvo apacia taip?
Ginger parašė:
Kaip mamytes laikotes? Kaip savijauta? Man paskytinem 2 dienom labai jau pilvo apacia spaudzia.ypac islipus is masinos net paeit sunku. Va galvoju ar manoji pusle s…
Yra!🙄 Ir šią savaitę irgi mintys sukasi apie tai,kad galiu ir anksčiau galbūt pamatyti savo vaiką būtent dėl tų skausmų, spaudimų😥
Lulululu parašė:
Yra!🙄 Ir šią savaitę irgi mintys sukasi apie tai,kad galiu ir anksčiau galbūt pamatyti savo vaiką būtent dėl tų skausmų, spaudimų😥
Va va idomu kaip cia bus. Savaitgali krausiuos lagamina del visa pikto. Ziuriu jums irgi tik 31 sav .o gal cia normalu?
Ginger parašė:
Kaip mamytes laikotes? Kaip savijauta? Man paskytinem 2 dienom labai jau pilvo apacia spaudzia.ypac islipus is masinos net paeit sunku. Va galvoju ar manoji pusle s…
Tik dabar pas jus tokie džiaugsmai atėjo?
ir gimda kietėja, ir vaikas spaudžia, ir skauda, ir gaktikaulį plešia, ir nervus užspaudžia, kad net koją atima
su pirmu tai dar ir virš mėnesio kasdien turėjau po 2-3 val paruošiamųjų sąrėmių. Ir visa tai tikrai nereiškia, kad gimdysite anksčiau.
TylusLaukimas parašė:
Tik dabar pas jus tokie džiaugsmai atėjo?ir gimda kietėja, ir vaikas spaudžia, ir skauda, ir gaktikaulį plešia, ir nervus užspaudžia, kad net koją atima
su p…
Tik dabar 🙄😁 kadangi pirmas tai ir nezinau ar cia normalu ar jau ruostis
o del paruosiamuju tai isvis nezinau kas cia per daiktas 🤔🙄 dar pakolkas nebuvo
Ginger parašė:
Va va idomu kaip cia bus. Savaitgali krausiuos lagamina del visa pikto. Ziuriu jums irgi tik 31 sav .o gal cia normalu?
As ir pradesiu krautis😅 tada matysiu ko truksta dasipirkt😅 ir pabaigt pakuoti
Ginger parašė:
Mano ponas pilvo apačioje įsitaisęs, tai vaikštant tempia pilvą, nešioju neščiųjų diržą iškarto kitas reikalas ;) nes kitaip nieko nepaeičiau, reik suoliukų ieškoti pailsėti, kad pilvą atleistų.
TylusLaukimas parašė:
Tik dabar pas jus tokie džiaugsmai atėjo?ir gimda kietėja, ir vaikas spaudžia, ir skauda, ir gaktikaulį plešia, ir nervus užspaudžia, kad net koją atima
su p…
Naa taip.. man 31 sav., apie gaktos plesima tai patyliu, kartais net verkti norisi.. pilva tai maudžia tai skauda tai duria, tai kietas kai akmuo.. nuvykus i priimamaji apziurejus padarius visus tyrimus, ismatavus vaisiaus tonus, viskas gerai, mazoji dama puikiai jauciasi ir nekvepia gimdymu.. tai ka norejau pasakyt as tai as pakentesiu tuos skausmus, svarbu mazytei gerai! Bet tie skausmai varo is proto 🙄🤭😀
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai