saule.gabija parašė:
As kai vyrui apie nėštumą visko pripasakojau, nieko nekuriau o is kitų nestukiu patirčių, tai jis bijo prie manęs prisiliest😂😂sako pakentesiu, o aš jau gailiuosi, n…
Kaip gali pakenkti?🤓
saule.gabija parašė:
As kai vyrui apie nėštumą visko pripasakojau, nieko nekuriau o is kitų nestukiu patirčių, tai jis bijo prie manęs prisiliest😂😂sako pakentesiu, o aš jau gailiuosi, n…
Kaip gali pakenkti?🤓
Joana86 parašė:
Kaip gali pakenkti?🤓
Nekankinkit merginos savo vyru😄 taigi retkarčiais galima, nebent daktare uždraude. Dabar tikrai nepakenks. O va po gimdymo tikrai mažiausiai mėnesis nebus galima.
waiwa1401 parašė:
Nekankinkit merginos savo vyru😄 taigi retkarčiais galima, nebent daktare uždraude. Dabar tikrai nepakenks. O va po gimdymo tikrai mažiausiai mėnesis nebus galima.…
Aš pati labai lendu prie vyro, nu man jis dabar tooooks gražus ir sexy
jis kiek prisibijo, nes tikrai daug pasidomėjęs, kai kalbėjomės apie nėštumą ir gimdymą
Saulute@ parašė:
Pakentes dar 3menesius nenumirs😂
Nabagas 😂 geras celibatas jam 😂
waiwa1401 parašė:
Nekankinkit merginos savo vyru😄 taigi retkarčiais galima, nebent daktare uždraude. Dabar tikrai nepakenks. O va po gimdymo tikrai mažiausiai mėnesis nebus galima.…
Tai va man ir klausimėlis kaip čia pakenks jei iš to ir užsimezga gyvybė
waiwa1401 parašė:
Mano akusere kaip tik sake reikia myliuku su pilnu baigimu. Man makstis buna elastingesne ir greiciau veriasi.
Taip kad darykit ;)
šiaurė123 parašė:
turiu toki klausimeli, pas nestukes pilve bamba buna issokus, taciau pas mane kol kas dar ne, ar as viena tokia, ar buna, kad neissivercia arba issivercia veliau?
Man su pirma neissiverte, dabar irgi manau neissivers.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai