Mig.. parašė:
Nesąmonė kazkokia .nori ir darai 😃🤷♀️
Teks viliones prisiminti😂😂o šiaip skųstis negaliu, nes iš vyro jaučiu begalinį švelnumą☺️ na matyt kentės kiek gali arba teks išprovokuoti 😂😂
Mig.. parašė:
Nesąmonė kazkokia .nori ir darai 😃🤷♀️
Teks viliones prisiminti😂😂o šiaip skųstis negaliu, nes iš vyro jaučiu begalinį švelnumą☺️ na matyt kentės kiek gali arba teks išprovokuoti 😂😂
Makytaaa parašė:
Nusipirkau tokį rinkinuka, dabar galvoju kaip pirmieji rubeliai bus gerai? Ar geriau i gimdykla neštis tik viena šiaulžtinuka, ten žinoma kepure ir vilnones kojines…
Labai fainas rinkinukas, žinoma gerai, reiks ir man toki griebti
Makytaaa parašė:
Nusipirkau tokį rinkinuka, dabar galvoju kaip pirmieji rubeliai bus gerai? Ar geriau i gimdykla neštis tik viena šiaulžtinuka, ten žinoma kepure ir vilnones kojines…
As panasu turejau israsymui, o i gimdykla bodis, sliauztai.
Murmara parašė:
As panasu turejau israsymui, o i gimdykla bodis, sliauztai.
Bet į gimdykla ir toks tinka, ar būtinai turi būti ten bodis ir pnš?
Makytaaa parašė:
Bet į gimdykla ir toks tinka, ar būtinai turi būti ten bodis ir pnš?
Manau kas bus ta ir aprengs.
Requem parašė:
O gal.kam yra, kad labai melynes lenda?
Man melynes ir randeliai. Pvz spuogas isauga, jo net nelieciu, bet raudona demele liko nuo pat nestumo pradzios ir nedingsta. Su pirmu nestumu, kai dar nenutuokiau, kad laukiuos, lankiaus nuotykiu parke ir susitrenkiau koja, buvo bulves dydzio melyne, isnyko tik po kokiu 5 menesiu. Tai matyt cia nestumo reikalas yra kazkoks
šiaurė123 parašė:
turiu toki klausimeli, pas nestukes pilve bamba buna issokus, taciau pas mane kol kas dar ne, ar as viena tokia, ar buna, kad neissivercia arba issivercia veliau?
Na pas mane ji dar neišsivertusi 🙄
Requem parašė:
Tai o po gimdymo grizta atgal?
Net nežinau, su pirmu nieko panašaus nebuvo, o dabar tokiame nemažame plote įsiraizgę, labai krenta į akis 🙄 Tikiuosi po gimdymo dings 🤞
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai