waiwa1401 parašė:
Laikykites, lauksime žiniu🌺
Neišsisukau nuo guldymo pasiguldė stebėjimui
waiwa1401 parašė:
Laikykites, lauksime žiniu🌺
Eveetea parašė:
Kaklelio netikrino?
Sun1 parašė:
O jei nenurims, leis gimdyti ar stabdys vis dar? Nes Lietuvoje lygtai nuo 34 savaičių jau nebestabdo, jei prasideda veikla 🤔
Sake nestabdys, nera tam priezasciu kai 34 sav 🙂
Eveetea parašė:
Dėkui Jums taip pat. Neišsisukau ir aš nuo guldymo stebėjimui kiek laikys neaišku.
O kur gulite? Kauno klinikose?
Inesa Ines parašė:
Sveikos mielosios 🌷Iškilo toks klausimukassusikroviau tašeles , bet daugelis daiktų netilpo . Galvoju persidet daiktus i vieną didelę tašę ,bet iškilo dilema :D…
Kai gimdė draugė per pati karantino įkarštį, tai vyras buvo paliktas už ligoninės durų, o ji su krepšiais varė viena 🙃 Tai geriau turėti kokį su ratukais lagaminą 🙂 Mano lagaminukas su ratukais, o į gimdyklą kuprinukė, tai ją ant pečių, o lagaminą vešiu 😁
Bent man, kaip gulėjau prieš savaitę ligoninėje,lagaminą,kad ir su ratukais seselė primygtinai sakė duoti vežti jai . Nu tai ir daviau . Nors visur kilome liftu. O išeinant iš ligoninės išlydėjo, bet jau kita ir sakė ,kad jai nugarą skauda ir iš antro aukšto nešiausi pati laiptais 🥴 .
Rose123 parašė:
O kur gulite? Kauno klinikose?
Taip. Tepimas baigesi tik pamacius ryte akusere spaudimas soktelejo i virsu tai dabar stebes ir spaudima
Saulute@ parašė:
Sveikos merginos. Ar imat ka nors is rubu i palata ar zadat but su naktiniais tik?
As isimeciau nesciuju tympas ir maike ant petneseliu
Saulute@ parašė:
Sveikos merginos. Ar imat ka nors is rubu i palata ar zadat but su naktiniais tik?
Aš irgi isimečiau tympas ir maikes kelias🙂
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai