Evelina_pr parašė:
Aš irgi ne per didžiausia šefe 😀 mėsa pakepu su svogūnu ir česnaku, užpilu vandens ir palieku pasitroškinti kokia 20 min, sudedu ismirkytas pupeles, dar 20 min, tad…
Aciu, pabandysiu
Evelina_pr parašė:
Aš irgi ne per didžiausia šefe 😀 mėsa pakepu su svogūnu ir česnaku, užpilu vandens ir palieku pasitroškinti kokia 20 min, sudedu ismirkytas pupeles, dar 20 min, tad…
Aciu, pabandysiu
Lofficiel parašė:
Kaip įsiūlot skysčių sergantiems vaikams? Maniškė siaip vandenį geria, bet va susirgo ir nenori nieko🙈o su vaistais nuo kosulio sakė kuo daugiau skyciu gert. Nu bet…
As daviau skiestu sulčių, tai gėrė kiek, bet siaip sunku su sergančiais... 😕
Vikute12 parašė:
Mamytės patarkit kokius batus geriau pirkti kokios firmos? Nes jau kažkaip reikia nusipirkti žiemai 🤦♀️
Man labai patiko crocs
Selya parašė:
Na mano krūtinė nedidelė, bet ir taip jos forma nebuvo labai graži, o dabar kai išvalgo visą pieną, tai visai nekažką 😖 o dar šiandien buvau pas chirurgą, tai bambo…
Labas.
Ar kažką patarė daryt dėl pilvo raumenų?
Selya parašė:
Žindančios mamos, kaip pas Jus reikalai? 🤭😭😁
Labai prajuokino foto
Po antro leliaus liko tokia suglebus krūtinė. Ir taip maža buvo, tai dar ir tuščia tapo. Po beveik 10 metų ir visokių mąstymų, svarstymų pasikoregavau. Po mažosios, nors dar maitinu, bet jau mažiau, atrodo viskas labai gražiai. Šiek tiek paminkštėjo ir pakrito, bet užtat labai natūraliai. Manau, kad jei norisi ir kyla psichologinių nepatogumų, tai ramiai galima darytis visus tuos pakėlimus, didinimus, mažinimus ir t.t. Aš tai tik už.
Panema parašė:
Man labai patiko crocs![]()
Nepykite, bet jei nenorite vaikui sugadinti pedutės, tai tik ne crocs 😏
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai