Gintare12 parašė:
Sveika,
Augam,išmokom atsistoti vidury kambariosu miegu pokyčių jokių,tik užsupus perk…
Oj lygiai tas pats su miegu 😥
Gintare12 parašė:
Sveika,
OctoberMom parašė:
Nesibaigiantis miego regresas nuo gimimo 🙈
Gintare12 parašė:
Sveika,
Maniškis tai jau dvi dienas iš eilės užmiega pats mūsų lovoje šalia manęs, bet irgi nieko gero, nes turiu gulėti kokį pusvalandį, kol tas duodasi ir galiausiai nulūžta. Ir tas jo migdymasis, kelia mano maikę, randa pliko odos ploto ir tada trinasi į mane 😬 Ir jaučiasi, kad miegas išsibalamutino, nes ryte pabudo 6:30 ir vartėsi vartėsi, galiausiai išsibudino ir varinėjo po kambarius 🤦♀️ Tai kol kas labai pavargusi esu, o dar vėl susirgau, tai nežinau kaip čia seksis šį vakarą leisti jam pačiam užmigti 😬
Kisulita parašė:
Maniškis tai jau dvi dienas iš eilės užmiega pats mūsų lovoje šalia manęs, bet irgi nieko gero, nes turiu gulėti kokį pusvalandį, kol tas duodasi ir galiausiai nulū…
O tai kelinta vakare lūžta? Maniškė šiandien irgi 6.30 atsikele, pietų miego valanda tebuvo, tai ilga diena atrodė 😁
Labas, diskutavote apie ekranus, tai manoji kiek užmeta akį į TV, kai brolis žiūri tiek, nelabai domisi, yra kelios reklamos, kurias išgirdusi net iš kito kambario atlekia pasižiūrėti 😄 bet taip, kad sėdėtų ir žiūrėtų nėra, kažko būtent jai skirto niekada nejungiu, telefono visiškai negauna, nors labai norėtų... Su telefonu griežtai iki 3 metų negaus, kaip ir brolis ☺️
Dėl miego, tai dieną tenka panešioti, vakare užtenka apsiprausti, pižamą apsivilkti ir tik įėjus į kambarį ir išjungus šviesą padeda galvytę man ant peties ir užmiega 🙏 dieną neįsivaizduoju kaip užmigdyti kitaip 🤦 turbūt klaidą padariau, kad jokio ritualo prieš pietų miegą nenaudojome 🙄
Kaip pas jus su valgymais? Manoji realiai tik palesa 🤦 2-3 šauktukai ir jau lipa iš kėdės ir eina reikalauti pieno, galvoju, kad reikės rišti visus reikalus su PM, nes normalaus maisto beveik neima 😏 bandžiau porą dienų laikyti nevalgiusią, kaip pvz. ryte suvalgė 3 šaukštelius košės, tada griežtai negavo jokių užkandžių, per pietus suvalgė 2 šaukštelius, vakarienės visiškai atsisakė 🤯 tai palūžau ir daviau jau vakare PM, nežinau ką daryti, baisu, kad nenusilptų jei taip ir les nuėmus PM 😑
kandoriuke parašė:
Labas, diskutavote apie ekranus, tai manoji kiek užmeta akį į TV, kai brolis žiūri tiek, nelabai domisi, yra kelios reklamos, kurias išgirdusi net iš kito kambario …
Kaip pas jus del hemoglobino? Maniskis irgi nevalgiukas, pasirodo hemoglobinas zemas. Geriam technofer bambini, per pirma savaite apetitas zenkliai pagerejo 🙂
Kokios konsistencijos jusu vaiku kakuliai? Vis vienur kitur isgirstu, kad vaikams virs metu jau turi buti formuotos ismatos, nebe tyreles konsistencijos. O ir 4 kartus tustintis neturi. Dukra butent taip dazniausiai tustinasi, minksta kose ir vidutiniskai 3 kartus dienoje. Vakarais pilvas issiputes, uzpakaliukas daznai rausta. Pradedu galvoti ar neturim kazkokiu bedeliu su zarnynu 🙈 nors gerasias bakt jau antra buteliuka baigineja, pokyciu nera. Eisim pas gastro kita sav, turime siuntima del kasdienio ispusto pilvo, bet va simptomu "pritempiau" ir daugiau.
ievauoga parašė:
Kokios konsistencijos jusu vaiku kakuliai? Vis vienur kitur isgirstu, kad vaikams virs metu jau turi buti formuotos ismatos, nebe tyreles konsistencijos. O ir 4 kar…
Manoji kakoja 1-2 kartus per dieną, na būna kartais ir 3. Bet kakoja kukuliais. Minkštai kakoja, kai ko nors ne to suvalgo, tada ir užpakaliukas rausta.
O kaip iš tikrųjų turi kakoti, net nežinau 🤷
ievauoga parašė:
Kokios konsistencijos jusu vaiku kakuliai? Vis vienur kitur isgirstu, kad vaikams virs metu jau turi buti formuotos ismatos, nebe tyreles konsistencijos. O ir 4 kar…
Mano abu vaikai tokių metų kakoja kasdien arba kas antrą, gražiai suformuotom "dešrytėm". Bet jei netinkamo maisto pavalgo, tada pavaro košele, o užpakaliukas parausta. Grįžus prie teisingo maisto užpakaliukas susitvarko labai greitai, paraudimas per pusdienį praeina, o su sekančiu kakojimu vėl viskas tvarkoje būna 👌
meška_šiaurėje parašė:
Mano abu vaikai tokių metų kakoja kasdien arba kas antrą, gražiai suformuotom "dešrytėm". Bet jei netinkamo maisto pavalgo, tada pavaro košele, o užpakaliukas parau…
O ką turit minty sakydama "netinkamo maisto" ?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai