Saulute@ parašė:
O iki kelintos savaites zadat folio rugsti gerti? Man viena gine sake iki 12 kita sake dabar butina iki 16 savaites gert.
Man liepe tik foli gerti iki 13 savaites, o po to jau pradeti papildus.
Saulute@ parašė:
O iki kelintos savaites zadat folio rugsti gerti? Man viena gine sake iki 12 kita sake dabar butina iki 16 savaites gert.
Lenauriene parašė:
Na as manau jokiu papildu sy nestuma nepirksiu ir negersiu. Sunaus kai laukiausi nusipirkau gerus vitaminus ir ka uzteko viena isgert ir tai ziauriai veida isbere raudonom demem galvojau isprotesiu nuo skausmo. Tai kadangi esu daug kam alergiska tai sy nestuma atsisakysiu.
Saulute@ parašė:
Kiek man sakė, tai svarbiausia vartoti folio rūgštį prieš nėštumą ir pirmuosius kelis nėštumo mėnesius. Tai manau, iki kokių 12 sav. reiktų pavartoti 😊
Saulute@ parašė:
Na as manau jokiu papildu sy nestuma nepirksiu ir negersiu. Sunaus kai laukiausi nusipirkau gerus vitaminus ir ka uzteko viena isgert ir tai ziauriai veida isbere r…
Aš irgi jokių papildų negersiu, nes kaip man sakė, tai chemija, o naudos nedaug, nes organizmas nepasisavina daug ko iš tų kompleksinių vitaminų. Geriau kažką atskirai vartoti, jei tikrai trūksta. Tai stebėsiu geležį, magnį, jeigu reikės, tada kelsiu 🙂
Maja11 parašė:
Ar jums jau matos pilvas? Man 12 sav. ir visiškai plokščias pilvas dar![]()
Man 13 savaiciu ir 2 dienos . neesu labai kuda bet po truputuka jau matau kad lyg lenda jau
❤️❤️
Maja11 parašė:
Ar jums jau matos pilvas? Man 12 sav. ir visiškai plokščias pilvas dar![]()
Man matosi ryte šiek tiek, o po pirmo pavalgymo jau labai net, vakare tai išvis. Suprantu kad čia dėl žarnyno ir virškinimo. Bet kadangi šiaip esu labai liekna ir sportiska, ir niekada neturėjau atsikišusio pilvo, tai labai dabar krenta į akis 🙈
Foli geriau iki 12sav ir keliu dienu, pries tai negeriau. Gyd sake toliau gert nereik. Pas mane nemazas gelezies trukumas tai jauciu gersiu tik ja.
Pilva vis dar nemazai pucia.
O pilvuzas dar neitin matosi, dideja link vakaro, net kelnes norisi prasisegt.
Kai grisiu po karantino i darbo jauciu bus staigmenele kolegoms
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai