žaliaakėėė parašė:
Mano buvo 5.5, nustatė gestacinį diabetą.
O jus valgote daug? As tai minimaliai plius saldumynai visai netraukia.ryt per naujo kartos
žaliaakėėė parašė:
Mano buvo 5.5, nustatė gestacinį diabetą.
O jus valgote daug? As tai minimaliai plius saldumynai visai netraukia.ryt per naujo kartos
Kanele parašė:
Aš manau kad negersiu vitaminu. Vis delto tai yra chemija, neaisku kiek jos pasisavina organizmas ir kiek ju reikia. O valgau tikrai daugiau nei iprastai, manau rei…
As pilnai pritariu, valgau ivairiausia maista, nes labai norisi ivairoves. Kiek jau priaugot?
nejaugi parašė:
Man sake kai baiksiu D ir folio pradeti nesciuju vitaminus
Man irgi sakė gerti kai baigsiu nesčiųjų vitaminus, tik dar nezinau kokius pirksiu
nejaugi parašė:
Man sake kai baiksiu D ir folio pradeti nesciuju vitaminus
Man taip pat, pabaigiau folio rugsti ir pradejau Elevit
Sveikos mergaites, prisipazinsiu tiek psl neperskaiciau 😎 bet norejau prisijungti prie jusu esam 13sav 1d ir cia jau mano antras leliukas. Geriu nestumo vitaminus ir omega 3. Norejau paklaust kas su antrais jau kaip jusu pilvai? Nes mano labai nemazas ir atrodau tikrai nescia. Nors esu is mazuju 164cm o svoris dbr nzn bet pamenu dienas kai sverdavau 62kg 😂😂😂
Ilona Vil parašė:
Merginos o iki kol jus folio rugsti geriat? Kiek pamenu lyg ir su pirmu nestumu iki 12 sav geriau, vet tas pries 10 metu buvo😀 Neatsimenu.., o gydytojos kazkaip nep…
foli+D geriau iki 13, poto pradejau pregnacare vitaminus + omega
Dite33 parašė:
Šiandiena truputi pasidarbavau ir pasirodė šviežaus kraujo truputi😢.
Man iš karto panika, galvoju ka daryti vaziuoti gal i priimamaji?
Man vakar panasiai buvo, ryte atsikeliau ir kraujo pamaciau, pasukau gydytojai liepe nelekt i priimamaji, bet as neistveriau.., prasinervinus 2 valandas vistiek nuvariau😀
Apziurejo patvirtino kad viskas gerai liepe gulet lovoj.., tai bent ramiai gulejosi, nes kitu atveju buciau stresavus bele kaip..
as tai vaziuociau, man tas kraujas nepatinka. Ir su pirmu nestumu buvau sukraujavus tai nulekiau, bet tada dar i ligonine gulde savaitei..
bus ramiau jei nuvaziuosit❤️
Begemotike parašė:
Sveikos mergaites, prisipazinsiu tiek psl neperskaiciau 😎 bet norejau prisijungti prie jusu esam 13sav 1d ir cia jau mano antras leliukas. Geriu nestumo vitaminus i…
Mes lb panašios turbūt 😁 1.63 ūgis, svoris 62 jau.. Pilvas pupso kaip 6 mėn 😊 na bet trečias vaikas.. Gydytojos uzklausiau, kodėl taip greit pilvukas išlindęs. Su pirmu buvo nemažas, bet greit nepasirodė, su antru greičiau pasimatė (buvo didžiulis). Dbr dar greičiau. Pasirodo-amžius ir pilvo raumenys, kurie tiesiog nebelaiko po 3 vaiko ir su amzium.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai