2022.01.05 13:08 (prieš 4 m.)
1kruopytė parašė:
Labai džiaugiuosi už Jus ❤️ "ingliš tvins" pametinukus vadina 🥰 Sveikatytės ir saugokite save!🤗
Kaip idomiai ,,inglis tvins" 😀 pirma karta girdziu, zinosiu dabar 😀 Dekui! ❤️
Trešnės parašė:
Maniskiui tragedija su miegu naktį kas 1.5-2 val keliasi kartais ir kas valandą ir būna kad kol krūtinės neduodu reks ir nemiegos. Labai vargina tokios naktys 😭😭😭…
As tai iskart duodu tik prabudus, tai ji pavalgo greit ir iskart vel sau miega, bet kazkaii ipratau, neisvargina tokios naktys, pradzioje tik sunku buvo, o dabar kazkaip normaliai visai, nors is kelinejuosi kas kelias val nakti 😀 Zinoma pasiilgau ismiegot nepertraukiamo miego, bet teks dar ilgai man sito reikslo neprisimint... 🥴😀
Zybse parašė:
Man tai naktys kaip naktys, jau pripratau.. Nakties miegą po truputį prailginom nuo 19 val iki 21 val, keliasi irgi dažnai, kas 2-2,5 val.
Pas mus panasiai cia pries keleta dienu buvo su tuo nepaleidimu...irgi pastoviai zyze, tik ant ranku, manieze nebuvo, kitur irgi nenorejo niekur,nei vezime, nei ant lovos, niekur tik ant ranku gerai...🤭 dabar jau gereja situacija, bet manau cia gal dantukai turetu islysti neuzilgo, nes ir dantenos virsutines patinusios, vis pazirzaliuoja, kazko nepatenkinta daznai...
AisteD parašė:
Aš dar kartelį paklausiu, ar jau sodinate savo lelius ant sosto, gal kas kokių rekomendacijų turite, norime jau pradėti? 🙈
Dar nesodinam, tikrai mum dar per anksti manau, dar pati nei neatsiseda pilnai 😀 gal kokiu metuku bandysim, nei neisivaizduoju 🤔