Andria parašė:
Aš kažkurį laijotarpį nedaviau, bet ortopedė pasakė lėtesnis kaulėjimas, greičiausiai trūkumas vitd, dregnos pėdutės, bet paskutiniu metu labai prastai valgo, tai v…
O man niekada jo netrūko, tik covid sirgdama papildomai gėriau.
Andria parašė:
Aš kažkurį laijotarpį nedaviau, bet ortopedė pasakė lėtesnis kaulėjimas, greičiausiai trūkumas vitd, dregnos pėdutės, bet paskutiniu metu labai prastai valgo, tai v…
O man niekada jo netrūko, tik covid sirgdama papildomai gėriau.
Agne_S parašė:
Aš irgi rinkausi Pfizer
Aš irgi Pfizeriu 👍
JonVytė parašė:
Kokios patyčios? Antivakseris yra normalus žodis. Juk ne debilais vadina. Anti reiškia ne, prieš, reiškia neigiamybę ir pridedamas kitas turintis reikšmę žodis. Kam…
Gal tiesiog, kad žmogus nėra prieš visus skiepus, tikriausiai pats skiepytas ir vaikus skiepija, bet būtent Covid-19 skiepo nenori ir tiek
Na viskas... Likau viena su vaiku ant ranku, be stogo be nieko. Nezinau kaip reikes toliau gyvent. Atvirai kalbant, gal ir labai negraziai pasakysiu, bet jei buciau zinojus kad sitaip nutiks, buciau negimdzius... Beprotiskai gaila vaiko, kad negalesiu visko suteikt jam.. Niekaip nenustoju verkusi..
KotrynaDO parašė:
Na viskas... Likau viena su vaiku ant ranku, be stogo be nieko. Nezinau kaip reikes toliau gyvent. Atvirai kalbant, gal ir labai negraziai pasakysiu, bet jei buciau…
Nusiraminkite, gal tiesiog pasikarsciavote su vyru? Nedarykit skubotu sprendimu
KotrynaDO parašė:
Na viskas... Likau viena su vaiku ant ranku, be stogo be nieko. Nezinau kaip reikes toliau gyvent. Atvirai kalbant, gal ir labai negraziai pasakysiu, bet jei buciau…
Kaip tai??? Kas nutiko? Ne ne ne, negalvokit taip. Kad ir kas nutiko, vaikas jums bus stilrybė, dėl jo pakelsit viską...
Pasakokit.
zirniszalias parašė:
Kaip tai??? Kas nutiko? Ne ne ne, negalvokit taip. Kad ir kas nutiko, vaikas jums bus stilrybė, dėl jo pakelsit viską...
As labai myliu savo vaika, bet tiesiog fiziskai as nieko jam negalesiu suteikti, bet vien meile juk sotus nebusi... Galvoje visokie scenarijai " verda "... Tiesa pasakius, net nezinau nuo ko pradet, padejau brolio draugei, isplautus, svarius drabuzius atnesiau jai ir likau kalta, nes norejau pasirodyti draugiska, nezinau ka ji pripasakojo namiskiams, bet galiausiai sulaukiau grasinimu, kad " as tave uzmusiu " , " tuoj tu pad*a pamatysi, kas tau bus ", " neuzsirakinek, nes tuoj visos tavo spynos isskris ". Cia mano mamos zodziai man. Skambinau policijai, apsiverkusi, paskui galvoju blemba ka as darau, dar daugiau koses prisidirbsiu, nes juk vaika turiu.. Visokios vaiku teises ir pan. Atmeciau skambuti is kart, veliau perskambino, susikaupusi, rimtu balsu pasakiau, kad viskas gerai ir nebereikia..
O vyras... Jo supratimu as turejau eiti klauptis visiems prie koju ir atsiprasineti todel, kad buvau visaip iskoneveikta, kad buvo man grasinama. Tiesiog pasakiau, kad " o kas manes atsiprasys, juk mane sitaip iskaudino ". Matot, vyras kaip suniui komanda pasake, o as vygdyt atsisakiau, tai susikrove tases ir isvaziavo. Pasake tik tiek " pasirupink vaiku " . Gerai, kai yra kur nuvaziuot jam, siltai miegoti, kai tuo tarpu jo vaikas liko be stogo nes tiesiogine to zodzio prasme mus isvare. Labai as cia viska padrikai surasiau, nes esu nusiverkusi, psichologiskai paluzusi ir tiesiog negaliu risliai destyt minciu.
Siaip situacija del ko viskas vyko - juokinga. Nes tikrai norejau buti draugiska, bet matyt reikia kuo maziau lyst i uzpakalius..
KotrynaDO parašė:
As labai myliu savo vaika, bet tiesiog fiziskai as nieko jam negalesiu suteikti, bet vien meile juk sotus nebusi... Galvoje visokie scenarijai " verda "... Tiesa pa…
Kotryna, skambinat į policiją ir sakot kokia situacija. Jie atsiveš vaikų teises ir Jumis su kūdikiu pasirūpins. Turite dingti iš tos aplinkos. Atsiprašau, bet su urodais gyvenat. Kokiam mieste esat? Yra moterų krizių centrai, Jums padės. Negalit naktį būti viena lauke su vaiku. Kur esat???
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai