Daphne parašė:
Kai tik vienam vakarui, tai didelės reikšmės neturi kokį pirksite. Pasižiūrėkit būna jau padaryto mišinuko buteliukuose. Tai ir pigiau ir paprasciau. O šeip jau ant…
O kur galima rasti jau pagamintu misinuku buteliukuose? ;) ☺️
Daphne parašė:
Kai tik vienam vakarui, tai didelės reikšmės neturi kokį pirksite. Pasižiūrėkit būna jau padaryto mišinuko buteliukuose. Tai ir pigiau ir paprasciau. O šeip jau ant…
Gintarees parašė:
Parduotuvėse 🤭 
aistte.s parašė:
Tiketina kad mums. 5 men. Buvo darytas tyrimas su fluorasenciniu skysciu kad matyti ar uzsikimse, bet kaip tycia tuo metu slogavome. Tai realiai ir nezino ar del sl…
mes irgi darome masazus ir oculoheel lasiname ir valome su virintu vandeniu. O jus su kokius lasus naudojate ir kokias specialias serveteles naudojate?
Dangustėė parašė:
Ar kuriai teko duoti mažiesiems enterol miltelių? Šiaip gėrėm gerąsias bakterijas gefilus, paskui linex, bet dabar gastroenterologas paskyrė enterol po pusę pakelio…
Duokit taip, kaip paskyrė gydytojas.
Faustulia parašė:
mes irgi darome masazus ir oculoheel lasiname ir valome su virintu vandeniu. O jus su kokius lasus naudojate ir kokias specialias serveteles naudojate?
Lasai tokie patys. Serveteles Blephaclean.
toks gana asmeninis klausimas bet nelabai turiu su kuo padiskutuot. man per gimdyma ir kirpo ir plyso.. labai ilgai skaudejo tarpviete, didelis diskomfortas jautesi tikrai ilgai. buvau pas daktare sake viskas tvarkoje. lytiniu santykiu dar ir dabar neturejom nes labai nemalonu man vis dar.. atrodo kad
ten labai mazai liko vietos😀 uzsiuvi tikrai😀 ar dar yra kam taip? ar normalu kad tiek laiko jauciu dar sioki toki nemalonuma ?
Rimaa91 parašė:
toks gana asmeninis klausimas bet nelabai turiu su kuo padiskutuot. man per gimdyma ir kirpo ir plyso.. labai ilgai skaudejo tarpviete, didelis diskomfortas jautesi…
Ir plyšau, ir kirpo, ilgai ir man nemalonu ten buvo, bet pas gydytoją po 3 mėn po gimdymo buvau, tai sakė viskas ok, jei diskomfortas jaučiasi, tai naudoti lubrikantą, o siūta vieta suminkštės iki pusmečio ar metų laiko (nepamenu tiksliai), man taip viskas kaip ir ok, bet lyt santykių metu diskomfortas, bet kitoje pusėje nei plyšusi buvau. 🙈 Bet ten ir prieš nėštumą jausdavau, kad lyg trintųsi odelė, bet gydytoja nieko blogo nematė. 🙈
Rimaa91 parašė:
toks gana asmeninis klausimas bet nelabai turiu su kuo padiskutuot. man per gimdyma ir kirpo ir plyso.. labai ilgai skaudejo tarpviete, didelis diskomfortas jautesi…
Normalu man ir taip buvo, kad skaudejo atrodo lyg pirmas kartas butu 😀 Naudokit daug lubrikanto. Pirmi kartai skaudus, paskui praeina 😊
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai