Magdalenaa parašė:
Kiauliena, kalakutiena, eriena, grikiai, ryziai, soros, bolivine balanda, kukuruzu kose, baltos darzoves, zalios minimaliai, silauoges, melynes, spanguoles. Viskas …
O tai kaip nustato kad alergiškas? Kraujo tyrimas?
Magdalenaa parašė:
Kiauliena, kalakutiena, eriena, grikiai, ryziai, soros, bolivine balanda, kukuruzu kose, baltos darzoves, zalios minimaliai, silauoges, melynes, spanguoles. Viskas …
Taškuota pasaka parašė:
Man dare alergenus, kur ant rankos uzdeda alergena ir iduria, bet kas svarbiausia niekam nebuvo reakcijos. Tai sako neturi staigios reakcijos, bet gali buti, kad vaikas turi letine reakcija, kuri per laika atsiranda, todel dabar menesi turiu laikytis dietos ir po menesio itraukineti produktus. Man ir su pirmu buvo tokia pati situacija, bet tiesiog tada buvo tik prasidejusi korona, pas gydytojus nevaiksciojau, tai nieko nezinojau, laikiausi dietos, bet vistiek buvo tie siuleliai, valgiau ryzius ir grikius, kai galiausiai viena diena nusispjoviau ir pradejau valgyti viska, sakiau jei alergizuos, duosiu misini. Su ta diena visos alergijos dingo, tai buvo nepilni 3 men. Tai tikiuos, kad ir dabar taip pat isaugs, kuo greiciau, nes noriu sokoladu, guminuku ir visu bandeliu. Apetitas nezmoniskas, nuotaikos nera, nes tiesiog valgyt noriu.. vaikai pradeda keltis 4.30 ryto, turiu atlaikyti pamaina iki 9 vakaro, visi viska valgo, o as seile tik pavarvinu.
Magdalenaa parašė:
Man dare alergenus, kur ant rankos uzdeda alergena ir iduria, bet kas svarbiausia niekam nebuvo reakcijos. Tai sako neturi staigios reakcijos, bet gali buti, kad va…
O jūs gal čia tyrėtės, kur Vilniuje tris dienas guldo ir tyrimus daro? Ar tą paprastesnį tyrimą?🤔
ReDi. parašė:
O jūs gal čia tyrėtės, kur Vilniuje tris dienas guldo ir tyrimus daro? Ar tą paprastesnį tyrimą?🤔
Paprastesni, jei kalbat apie lopu tyrima, ta kur kelias dienas daro, sake nenori tokiam maziukui daryti, nes gali isdeginti oda, nebent sako dar koki menesi palaukti. O sita dariausi Klaipedoj ir lopu tyrima daro Klaipedoj
Krisstė parašė:
Sveikos, ar yra kurios leliukui šlapuoja užausiai ir paraudonave? Ką tai galėtų reikšti gal žinot? Alergija gal? Atrodo kaip sušutimas, bet valomės su vatele, sušla…
Dažniausiai būna, kad kai vaikas atpila naktį ar šiaip, ten lieka dregniau ir paraudonuoja. Aš sudocream naudoju.
Live4ever parašė:
Dažniausiai būna, kad kai vaikas atpila naktį ar šiaip, ten lieka dregniau ir paraudonuoja. Aš sudocream naudoju.
Ar padeda jums sudokremas?
Krisstė parašė:
Ar padeda jums sudokremas?
Man taip, jei labiau drėgna naudoju dar sporų miltelius. Praktiškai gydau taip kaip užpakaliuko nušutimą.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai