asimona parašė:
O kuo aprengsite savo mažylius kelionei namo?
Turiu omenyje kažką "šiltesio" iš lauko drabužių ar pan.
Rengsiu merino vilnos megstu kombinezonu
asimona parašė:
Rengsiu merino vilnos megstu kombinezonu
asimona parašė:
Mano gimdymo data visai rugpjūčio paskutinė -rugsėjo pirma. Tai įsimesiu merino vilnos šliaužtą kaip kombį ir užklotuką kokį
Šįryt atsikelus šiukstelejo sriubinis šaukštas skysčio su krauju-toks rozinis ir viskas daugiau jokiu išskyru. Pilvelis kieteja truputėli tik neaiškų ar čia ne isgastis ir paranoja kad bijau jog kas neprasidetu ir pasidariau per jautri tam kietejimui. Skambinau gydytojai sako kolkas nieko blogo guleti ir magni gerti. Gal kam taip buvo?
Sonca parašė:
Šįryt atsikelus šiukstelejo sriubinis šaukštas skysčio su krauju-toks rozinis ir viskas daugiau jokiu išskyru. Pilvelis kieteja truputėli tik neaiškų ar čia ne isga…
O nebus kamštis ar vandenys? Nesiūlė atvykti pasitikrinti?
Sonca parašė:
Šįryt atsikelus šiukstelejo sriubinis šaukštas skysčio su krauju-toks rozinis ir viskas daugiau jokiu išskyru. Pilvelis kieteja truputėli tik neaiškų ar čia ne isga…
Aš važiuočiau tikrintis.
Sonca parašė:
Aš tai vykčiau į priimamąjį pasitikrinti, nes na pripažinkim tai nėra normalu ir taip neturėtu būti, kažkokia priežastis tam yra.
Sonca parašė:
Man buvo su pirmu nestumu kokie 3 saukstai kraujo, nuvaziavau tikrintis, nk nerado, sake buna kraujagysle kokia plysta. Nu stebekit save, jei vel kraujuosit, lekit tikrintis.
Sonca parašė:
gal ir nieko tokio, bet del sventos ramybes as nuvaziuociau kad apziuretu.. gal kaklelis prasivere.. gal vandenys ten o gal seip isskyros, bet tu varijantu perdaug kad rami but..
leila123 parašė:
Aš važiuočiau tikrintis.
Aš irgi. Kaip galima telefonu nustatyti kad kolkas nieko blogo
nieko blogo yra kai nėra tokių va dalyku kaip jums, o kai jau nutinka kažkas neįprasto tai jau tik apžiūrėjus galima sakyti kaip kas
Sonca parašė:
Judesiukus jaučiate?
Mano galva, geriau būtų nelaukti ir nuvažiuoti į priimamąjį, kad apžiūrėtų. Gal ras priežastį, duos konkretesnių nurodymų (pvz., gulimas režimas ilgam), nes konsultacija telefonu kažkaip nerimta.
Bijome trukdyti gydytojus dėl niekų, bet, jei kažkas ne taip, tai iškart pasipila priekaištai "kur jūs anksčiau buvote". Geriau apsidrausti.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai