krusinskiened parašė:
Jau daug yra vaikstanciu?🙂mes tai dar nevaikstom,atsistojam po maniežą aplink pavaiksto,pats bando nesilaikyti,net užpakalis persunkus 😁
Mes dar neatsistojam. Pastatyta stovi kaip įkalta bet žingsniuoti nebando visai 😳
krusinskiened parašė:
Jau daug yra vaikstanciu?🙂mes tai dar nevaikstom,atsistojam po maniežą aplink pavaiksto,pats bando nesilaikyti,net užpakalis persunkus 😁
Mes dar neatsistojam. Pastatyta stovi kaip įkalta bet žingsniuoti nebando visai 😳
krusinskiened parašė:
Palikit daugiau ant grindu o ne manieze😃 greit prades isikibes varineti😃 viena antra karta nukris ant sikniuko tada prades saugotis🙈 maniskis tai kai jau pats ismoko atsistoti isikibes tai cia bebuvo dienu klausimas kada prades vaiksciot,ispradziu pagal lova,po to vis toliau ir toliau,o dabar,kad ir isikibes,bet begom visur😃
migg parašė:
Aš telefone daug laiko praleidžiu, nes viską per čia pasidarau, pvz. užsakau vaikui žaislus, šeimai Kalėdines dovanas, researchinu, skaitau ir pan. Tai mano poilsis…
aprašėt mane ir mūsų šeimą, aš irgi jei ne telefas turbūt ir išdurnėčiau, kai vaikai išvien serga, bent taip atitrūkstu. Vyras ištisai kompe. Vyresnėliui duodu tv žiūrėt kai negaliu persiplėšt į dvi dalis, mažei irgi leidžiu reklamas pažiūrėt, kad bent kažką pasidaryčiau...
Austinys parašė:
Mano nevaikšto, nors įsikibęs atsistot išmoko 6 mėn., bet žingsnio žengt nemoka. Dabar jau kartais pastovi kelias sekundęs pasileidęs, pasisukęs įsikimba nuo vieno …
Mano ponas: stumdo kėdes. Atsistoja prie dėžės, kėdės ar panašiai ir vietoj stumduko. Aš prieš stumduka tai nuimu ir palieku ropineti. Laipioja... Užlipa prie akvariumo, šiandien baldus stumdom, nes jau tuoj ant savęs uzsivers tą akvariumą. pasileides pastovi: kai turi rankoje žaislą. O jeigu nuogas būna, tai stovėdamas pimpi tampo. Žingsnius žengia tik prie baldų (vaikšto į šonus) o pats pasileides dar nebando. Aš dėlto džiaugiuosi ir net neskatinu jo vaikščioti
Maniškis tai prieš kelis mėnesius jau stovėjo įsikibęs, o šiai dienai progresas toks, kad moka pereiti nuo baldo ant baldo. Atsiremia ant sofos nugara ir pasileidžia rankom. Stumdo baldus. Su žaislais visai žaidžia, mėgsta rūšiuot žaislus, dėti daiktus į dėžutes ar vieną ant kito. Vis dar pats nerodo "ate ate" 🤔 žino, kur tėtė, bet su pirštu rodyti nemoka ar nenori. Dabar visus trupinius, ką randa ant žemės, deda į burną, o kartais apsimeta, kad deda. Labai patinka, kai valgymo pabaigoj duodu šaukštą į rankytę ir pats semia ir valgo
Šiuo metu pats smagumas yra įsikibus vaikščioti,tai taip gali ir nuo vieno iki kito kambario nueiti,bet dar nedrįsta pasileidus eiti.Pradėjo patikti viską kraustyti,tai tik palik kokį stalčių pravirą,viskas bus išversta..Su žaislais kartais užsižaidžia,bet dažniau išmėto ir palieka nežaisdama.Šiuo metu pats mylimiausias dinozauras valdomas pulteliu:tai jei brolis valdo,jai patinka gaudyti.
Su maistu dar kariaujam,nes visai nenori košių valgyti,o man sunku sugalvoti ką duoti pusryčiams🙉🙈Bet taip tai patinka labai dėtis su šakute į burną pačiai(aš pakabinu).
Vakar pradėjo sloguoti,tai įtariu,jog dygsta viršutiniai dantukai.
krusinskiened parašė:
Na maniškė dar nei stojasi nei bando vaikščiot. Mes kai buvom pas reabolitologę tai dakė galo dėl vandenų galvoje vėluot visi reikalai. Bet viskam savas laikas. Tik va gaila dėl slogos mūsų mankštos nusikėlė...
Gitamer parašė:
Na maniškė dar nei stojasi nei bando vaikščiot. Mes kai buvom pas reabolitologę tai dakė galo dėl vandenų galvoje vėluot visi reikalai. Bet viskam savas laikas. Tik…
Tikrai viskam savas laikas, ateina vėliau ar anksčiau
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai